God App for trening

Egentlig er denne Appen laget som et system for notater og påminnelser.

Jeg har testa den en stund og har lagd et eget system for: oversikt, plan, huskeliste, og alarmer på trening.

De proffe systemene jeg bruker (Garmin og Polar) har for intrikate / kompliserte grensesnitt for meg og jeg ville ha noe annet og denne Appen funker superbest ?

Det viktigste:

1. Lage en ukesplan for trening – fordi jeg må ha en struktur på hva slags økter jeg må/bør ha hver uke. Jeg kan som eksempel ofte “glemme” de harde intervallene eller forskyve (ut i evigheten…) de viktige styrkeøvelsene.

2. Sette hver dagsøkt på alarm/påminnelse slik at jeg avslutter arbeid eller annet i tide og gjør meg klar for trening. Det går under kodeordet forberedt og øktene blir bedre når tøy, utstyr, drikke og annet blir klargjort. (Ja, hjernen min glemmer ofte sykkelbukse, drikke og vindjakke…)

3. Fargelegge intensitet og hardhet på øktene. Jeg får nå oversikt og kan variere riktig mellom tungt og lett. De øktene jeg ikke har tatt er hvite. De som er gjennomført får farger for: lett, hardere, hardest. Som blir: grønt, gult, rødt.

4. Jeg kan se mot slutten av uka om jeg jukser eller er på “over-kill”. (Les: “glemmer” eller forskyver styrke og hard intervall eller er overivrig.)

Mine koder:

Jeg vil se alt på mobilskjermen så det blir:

z5 (zone 5 som er pulssone 5, altså en hard økt )

?‍♂️ løp ?‍♂️ sykling ?️‍♂️ vekter ??‍♂️vandring (restitusjon) og ikonverden har ikke paddling….

Appen heter ColorNote

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram