Besøkte noen skikkelige råtasser! – av B E @Romoeren

Jeg har fått  lov til å coache (stilig Norskt ord; coache..) noen svært djerve menn og damer . Min bonus var nærhet til de som sprenger grenser (og brekke noen bein). De driver med galskap, kontrollert galskap, eller klink kokkos ting (du velger).

Stolt av det og nevner det støtt og stadig rundt ett leirbål. Coachingen min var om deling, kall det gjerne blogging – og jeg la alltid på den lune og selgende setningen “jeg skal lære dere om mekanismer innen sosiale medier og digitale flater”…  og så snakket jeg litt om re-blogging og “press-this”.

Okay, DER kom egenreklamen og jeg kan komme til saken…

Han ene i coachingsalen var tøffest (eller var han gal?) og nå har han møtt en annen slik “klin kokkos  gubbe”. En gal mann som møter gale menn, og det beste av det beste er att kokkos nr 1 (han med ski) deler og tar bilder av det han ser når han nå møter kokkos nr to (han med motor og hjul).

Tøff eller kokkos?, – jeg har googlet Kokkos nr 2 med hjul og de skriver om han:

 Siste del av VM-serien 2007 kjørte han med åpent brudd i hånden og en skulder som hele tiden gikk ut av ledd. Bruddet satte han selv på plass, etter først å ha dratt leddet på plass rett etter en krasj”

Bra mann som deler. M.a.o kokkos-1 med hoppski  tar også superbilder. Jeg setter herved over til mr Bjørn Einar Kokkos Romøren sin blogg og bilder om Kokkos Gaup & Co:

“Jeg husker det første Ailo sa til meg. Du er den galeste mannen på jord! Det smallt fra rett ræv, var mitt svar! Men det er jo ikke rart at noen tror man må være gal i hodet for å sette utfor en bakke på to planker for å kaste seg ut i lufta i over 100km/h for å fly nesten en kvart kilometer. Jeg syntes jo disse gutta er helt spinnville som freser rundt i grusen og hopper lett…

resten via » Besøkte noen skikkelige råtasser! – Romøren.

Bjørn H,

– stor fan av folk og kokkosfolk som deler tekst og bilder. Han på motor med mye brukket  bein i kroppen følger du på @AiloGaup

Bjørn Einar (som beskriver fartsgale galninger over  ) – jeg tipper du fant denne re-bloggingen… 😉 – jeg tok ett bilde av deg rett før du kjørte litt rolig, litt forsiktig, med litt lavt turtall, på din litt over 50 kubikk mot Oslo….  Kokkos du! og jeg liker det!

 

 

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram