Av og til skriver jeg bok på verdens fineste plass.

Har jeg fortalt at jeg skriver bok?

Ikke?

Jeg vet det. Man blir litt følsom når man skriver bok. Særlig når en ikke har gjort det før.

Da søker man mot høyden der det ikke er for mye folk. Aller helst ikke folk som er norsklærere.

Bildet er tatt fra høyden min og er den beste plassen i verden hvis man skal gjøre noe man ikke har gjort før. Det skal også boken hete….:

“hvordan gjøre noe du ikke kan klare” (jeg har gjort det tre ganger)

Plassen heter “Bjønnåsen” og er en del av Grønsand Gjestegård (link her). Du finner veien via toppen av Storsand fordi www.vestfjorden.no har satt opp et superbest skilt der nede. Vestfjorden dott no er venner som er gode på skilt og trykksaker. De lager også god kaffe, men er elendig på kunnskap om fotball.

De holder med Arsenal og Tottenham.

PS! Hvis du går fra skiltet der nede og i 45 minutter oppover og vestover så ser du til slutt til  Kongsberg den ene veien og Sverige den andre. Den tredje veien ser du hele Oslo og alle folka. Rundt deg på høyden ser du også mye sau, og av og til hunden min Bonzo og en bjørn.

 

Bjørn H.  Forfatter med grammatisk konsonantdysleksi

Bonzo H. Hund og medforfatter og veldig glad i pølser.

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram