Det er skrevet 1 million bøker om “motivasjon”. I dag startet jeg på jobben med å lage bok nr 1000001 om motivasjon. Den skal selvsagt bli unik, fargerik og global… ;-)

Min bok blir en samling av alt jeg har lest (det er mye) og alt jeg har hørt på foredrag, kåserier, Ted-talks og podcasts om tema “motivasjon”

Kilder vil også bli fra egne erfaringer fra eksempelvis dag nr 258 i motvind og regn av de 333 dagene jeg brukte Sør Afrika på en sykkel, – eller på dag 47 av 96 dager på et padlebrett til Svartehavet.

Jeg tror ikke den største kilden blir far ekspedisjoner. Jeg tror strømmen av de beste eksemplene kommer fra når jeg snublet, tryna og ble liggende i en sofa i ett år (2016 ), og hva som måtte til når fett, alkohol, blodtrykk, stress, ambulanse, sykehus, og livs-løgn måtte snus til endring , ærlighet og bedring (brukte ca 12 mnd på det).

Boken vil også smaksettes fra en fin hylle med motivasjonskrydder fra kompiser, medspillere, motspillere, trenere og ledere i mitt 53 år gamle liv.

Jeg tror det bli hardt å skrive den boken og jeg tror det blir vanskelig å overbevise markedet, og jeg tror jeg klarer begge deler hvis jeg motiverer meg nok… #smiletegn #tommelopp

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram