Ti ting du kan gjøre under reklamepausene #løsningen fra @ArneHole1

Mr Hole fra Sporten i Aftenposten har laget en meget bra liste i dag:

Arnes løsninger:

1. Ring Telenor og be om avdelingen for velfunderte trusler. Fortell dem at om den langdryge reklamen til Telenor sendes én gang til, så melder du umiddelbart overgang til NetCom.

2. Innfør uttrykket «ta en Sundby» mens du sitter med venner og bekjente i TV-stue. Gli ut av korridoren din og over til godteriskålen som egentlig var ment for din russiske nabo. Ro ned eventuell misnøye med å skylde på slitne TV-øyne.

3. Ring Davy Wathne og spør hvilke av reklameanbefalte Kid-gardinene han vil anbefale til hytta di. Benytt en lang og omstendelig innledning. Han har likevel ikke så mye å stelle med der borte.

4. Skriv en hyllest til NRK på Twitter.

5. Ring Ice.net og skryt uhemmet av reklameinnslaget deres. Spør deretter hvor disse isbitene er å få kjøpt.

6. Ta madrassen ut av sengen til partneren din. Legg den mellom sofaen og TV-en og tren telemarknedslag etter hopp fra salongbordet. Hvis partneren blir grinete, forklar at det er fire år til neste vinter-OL og at en viss fleksibilitet forventes.

7. Forventer du klaging på at du blir for feit av å sitte foran TV-en i 16 dager, så forbered et foredrag om 5-2-dietten. Fem øl til to boller potetgull.

8. Sex er nesten alltid populært pauseinnslag. Finn ut hvor langt tid hver enkel reklamesnutt tar. Er gubben din flott og….

res lesten via Ti ting du kan benytte reklamepausene til – Aftenposten.

Bjørn @Heidenstrom på Twitt / Insta

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram