Status quo for Camp Dagfinn Enerly med bruk av hashtegn (#)

Jeg har lært noen latinske uttrykk for å briljere i dannete selskap og «Status quo»  betyr «nåværende eller eksisterende tilstand».

Dagfinn er en kompis som var en av Norges kuleste fotballspillere, som er en av Norges kuleste fotballedere, som nå sitter i rullestol, og som har som mål å gå igjen.

Han innehar fire EM-gull i smil og to VM-gull i kule meldinger og du finner hans Fotball Camp her

Jeg er instruktør på tredje året og jeg har hatt samme rollen på 3456789 andre fotballskoler. Jeg mener bestemt jeg kan uttale meg om faget. 

Status quo «Dafinne Enerly Fotballskole» ved bruk av hashtegn (#) er derfor:

#Energi #Engasjement  #smil #latter #rørende #samlende #kvalitet #fotballfaglig #inkluderende #humør #humor #frukt #supermat #badeland #profesjonelt #kamp #enstorfamilie #NorgesBeste

Den beste jeg hadde opplevd av «camps» var: VIF med «Verdens beste fotballskole» og Riise sin i Kragerø i 2008.  Enerly knekker noen flere koder på noen flere steder som gjør at han i øyeblikket og i sitt segment er Norges beste.

Campens beste spiller:

Dagfinn Enerly Fotballcamp 2014

Campens beste spiller var Erlend (bildet over) som spilte 20 stk vokale lissepasninger fra scenen på tirsdag. Erlend trener fra to til seks timer hver dag og har også som mål å stå og gå på beina. Erlend har CP ( Cerebral Parese ) og utførte et foredrag, noen føringer,  og forklaringer fra sin Power Point som burde bestilles fra alle som leder et firma, et lag eller et forbund. Det vil også fungere for deg som trenger ledelse mot dine egne mål. Erlend er min nye helt og besøker du campen så får du sikkert lov til å møte og snakke med Erlend etter keepertreningen.

Campens mest nyttige tips:

Førsteplassen går samlet til alle instruktørene som var 100% til stede hvert sekund fra søndag til onsdag, men en mulig fotofinish foran var  Tarik Elyounoussi som svarte og forklarte på hvert spørsmål fra alle som hadde lyst og som gjorde oss alle litt ydmyke når han tok historien om overgangen fra gatefotball i Marokko til første gang på grønt gress, med ekte fotball, og ekte drakt i Norge.  Andreplass går til Brian Deane som sjarmerte oss i senk sammen med Dag Solheim og jeg fikk litt lyst til å spille for Sarpsborg.

Campens beste historie:

Bryan King

Jeg har en tendens til å finne det gode hjørnet med kald Cola Light ( evt. Farris) og gamle historier på den siste kvelden…

Bryan King ( keeperlegende til venstre på bildet over) fortalte at han ble invitert til en fotballskole i Nord Kora for 15 år siden. Han ble fløyet inn med militærfly og ble kjørt inn på en stadion med 150.000 sitteplasser ( det er ganske stort…) . En Koreansk delegasjon kom inn på midtbanen med en tolk og Bryan hadde tre spørsmål:

1. How long time should I coach them?

Tolken får svar fra ministrene og forklarer. « two hours would be fine»

2. Where are they?

Tolken får svar fra ministrene og forklarer. « they are waiting just outside the stadium”

3. How many are they?

Tolken får svar fra ministrene og forklarer. « there are two thousand three hundred and nine goal keepers waiting outside“…..

Bryan tok oppgaven.

Nye venner på bilder:

Til alle nye venner som jeg fikk lov til å møte på Campen,  -her er ett lite knippe med bilder og de beste er tatt av Theo som du ser jubler etter scoring fra 30 meter i krysset på bildet under. Muligens det skuddet var fra 40 meter når vi møtes neste år….

Theo the superplayer.Foto Bjørn Heidenstrøm

Med støttepasning og crosshilsen

Bjørn Heidenstrøm

Midtbanespiller, og for guds skyld, la oss ikke glemme: Ex proff i England.

 

 

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram