Siden jeg skriver bok og du MÅ kjøper den; – hvordan skal den se ut?

(bildet over er en skjermdump av helgens arbeid fordi….)

Jeg er stor- og grådig supporter av å prøve ting jeg ikke har gjort før. Det har til nå blitt litt ørken, mye jungel, noe fjell, mye elv, utrolig mange sykehusbesøk, og helt utrolig mange flotte opplevelser.

Nå prøver jeg noe nytt igjen og som gir samme følelsen som et strikkhopp.

For meg er det skriving, og den kriblende fallende følelsen om femti stykker kjøper den når jeg stuper ut med ferdig bok i svett hånd (mål nr. 1 er 50 stk ) (- og hvis Norsklæreren min hører om dette, så kommer han til å dø av latter) ( rett etter han la inne inn kr 10.000 på Betson Betting om kun 2 stk solgte i løpet av 2014 )

Jeg skriver turbok, eller mer korrekt; jeg samler turbok. Boken blir ikke om å sykle i Afrika eller padle på Donau. Det blir noe kortere hjemmelige turer. Noe alle kan bruke. Noe jeg kan kopiere til andre geografiske områder hvor jeg ferdes. Jeg starter med området jeg har som egen “hage”.

Første bok er : «101 turer og plasser på Hurumhalvøya» (muligens «101 Hurum & Røyken») og link til Facebooksiden er her.

Det vil si at utdrag fra hundrevis av turer, med GPS-sporing og fotoapparat, i skog, mark, sjø, elv, vann, og fjelltopp. På ski, sykkel, sko, kajakk, klatrende, og ålende. Noe for hun som er på «svarte timer» på det lokale treningsstudioet, noe for han som liker småturer, noe for han som vil rømme to timer fra hylende unger, eller for den som har tre dager med telt til å utforske blanke svaberg eller mørk skog.

Men hvordan skal innpakningen se ut? Det vil si omslaget. Hva slags bokstavtyper skal brukes?

Jeg skal møte print-, design- og trykkgutta snart og har lyst til å ha med noen forslag. Har mest lyst til å komme med bedre forslag en dem…

Hvis du har en bok med snerten form og omslag – så håper jeg du Twittrer eller Facebookèrer ett bilde til meg.

– Og har du en tur du vil dele – så har jeg permer – og det er det fortsatt tid før verdens beste trykkeri setter i gang stensileringsmaskinen (www.vestfjorden.no )

Turhilsen, Bjørn @Heidenstrom på Twitter / Instagram www.bjornheidenstrom.com Facebook.com/heidenstrom

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram