Mitt andre hjem er også gode på dugnad….

Ingar ble kjempesnurt når jeg blogget om den gode dugnadsånden på Sætre……

Han melder om veldig fin utvikling og “teamkraft” rundt Mysenelva. Jeg setter over til Herr Diskerud på blogg (jeg er imprignert og imponert over navn påsatt bildecollage…):

Jeg har skrevet om “gjengen” tidligere. I denne bloggen legger vi ut div bilder fra gårsdagens dugnad ved Mysenelva. Noen av Mysenelvas snart 150 registrerte medlemmer (mulig passert nå?) var igjen på plass ved Kloppa og Susebakke.

At dugnadsånden fortsatt lever er det ingen tvil om, dersom dette gjøres riktig. Personlig mener jeg at den gode gamle dugnaden har vært litt på hell. Men dette viser seg å være helt feil, om vi skal ta med gjengen som lørdag etter lørdag stiller opp ved Mysenelvas bredder i våre beregninger.

Resten finner du via Teamkraft Bloggen.

Hilsen Bjørn, kreps-, dugnad-, og Mysenfan

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram