La meg se litt mer på saken om avskjediget politibetjent sa @CiViX (Tjomlid) #brablogg #oppklarende

Gunnar Tjomlid – har letet og derfor funnet litt mer etter at politibetjent Stein-Robin Kleven Bergh ble avskjediget for blant annet å ha kalt Jens Stoltenberg et «krapyl» på Facebook.

Det er fint med slike som Gunnar fordi bloggen hans heter “la meg se litt nærmere på akkurat det”….  han har gjort nettopp det og det var rett etter at en hvisket meg i øret;  “kanskje det med Stoltenberg bare var dråpen som fikk begeret til å renne over?”

Du kan selv avgjøre og jeg setter over til Gunnar Tjomlid:

“Uansett om Bergh burde mistet jobben eller ikke, så tror jeg vi kan være enige om at han han ytret ting som er langt over grensen til det akseptable. Og da snakker jeg ikke om å kalle vår statsminister for et krapyl. Nei, det finnes da mye verre ting enn det å ta av. Hvis vi tar en kikk på hans offentlige Facebook-profil finner vi for eksempel på denne meldingen han la ut i 2011:

via Ekle ytringer fra avskjediget politibetjent | SAKSYNT.

 

Bjørn @heidenstrom på Twitter – som nå forsto mye mer om saken om politibetjent. Takk for oppklarende blogg Mr @CiViX (som er Tjomlid på Twitter )

PS! Jeg snappet det opp saken fra Mr Anders Krystad  som også har gode antenner ….. 😉

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram