Kropp klar – Hode i ubalanse #enveldiglangtur #rodekorsnorge

Nærmer seg første Mars, og kroppen er klar (tror jeg) og hodet er muligens snart i balanse.

Same shit but new wrapping er et brutalt engelsk uttrykk, men det er vel litt av det nye som skjer om 14 dager. Jeg skal langt, det skal svettes, selvmotivers og det skal visjoneres (det er likt som før). Muskler skal tynes og hodet skal føles som det sprenges  (også som før)…

New wrapping:

New wrapping er at sykkelen er parkert og det stående padlebrettet er hentet frem. Framkomstmiddelet er nytt. Glad og lykkelig over nye fakta kan jeg derfor og herved vedde en million Euro på at jeg ikke kan bli påkjørt av en trailer på vegen mot målet. En tung elvebåt på Donau er en annen historie…

Så hva hva er status?

Min vannvei; Rhinen er kald, Donau er islagt, men snart skinner sola varmere og jeg får åpen ferdsåre (håper jeg)

Kropp;  Siste 14 dager har jeg kjørt hardtrening på rygg og armer, og der har jeg brukt noe som en hver nordmann kjenner til og det er staking på ski.

Alternativ kroppspåvirkning har selvfølgelig vært den stående padlingen som blir det jeg skal gjøre i over 400 mil. Innimellom har jeg også kommet inn fra en norsk skog eller en fjord og besøkt elegante fliser og muligens den beste kaffen i Europa. Det vil si  VIP drag med polerte vekter og styrketrening på Holmsbu Spa Hotell med lyden av stettglass og  steking av breiflabb fra etasjen under.

Hode; i total ubalanse, som alltid før en lang ekspedisjon. Kribling, spenning, og rare tanker om hvithai  i Svartehavet. Det finnes ikke Hvithai i Svartehavet, men slike drømmer får man før store utfordringer.   Arbeid med selvmotivering og jaging av interne spøkelser er derfor en daglig økt.

Hovedmålet;  er fortsattå lure journalister til å skrive om noen som du snart skal høre mye om og et budskap jeg håper du også sprer.

Afrika sykling handlet om 43 millioner på flukt (2009/10 prosjektet) Norgesykling (2011) la til arbeidet med å rydde miner. 2012 er Padling og mulig verdensrekord om 120 dager og ferden handler om noen som du og jeg må finne…. Noen som er små og som er borte. De er forsvunnet.  De er barn. Slike som de to jeg selv har, og du kanskje har eller muligens du har vært det…

Hovedverkttøy for dette prosjektet (les; lage oppmerksomhet ) er fortsatt verdens største, tøffeste, fargerike felleskapsymbol.  The Shirt som er lagd av signerte football shirts  og som skal bli større. Involvering er det nest viktigste ordet i prosjektets humanitære fokus. Oppmerksomhet er som nevnt nr 1. Uno.One.

Oppmerksomhet og involvering. Igjen de to ordene og de to energiformene som praktisk talt er leve eller dø for noen som jobber med å hjelpe. Det som skal resultere i at vi finner noen eller ikke finner noen….

Håper du henger med på turen og at du fra første mars sprer det glade, alternativt sprø, men viktige budskap.

* 2009/10/11  www.theshirt.no

* Noen jeg skal prate mye om finner du på www.rodekors.no

Bjørn @Heidenstrom på Twitter og snart på Rhinen som blir til Main som blir til Donau som renner til Svartehavet hvor jeg håper du står med en kald drikke.

 

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram