Jeg har vært kaptein på Liverpool !!! (og Barcelona)

Min sønn har tipset meg om Dagbladet. En gammel artikkel om fantasi og fotball.

Ikke du, men jeg kåret herved dette journalistiske stykket til verdens viktigste artikkel. Den sier nemlig at jeg har spilt som kaptein på Liverpool, Barcelona og Juventus.

Ett klipp fra www.db.no:

” Man skal for all del heller ikke glemme Bjørn Heidenstrøm. Han hadde et kort opphold, rundt 3 uker, i den engelske klubben Leyton Orient, og plutselig var nok en legende skapt i fantasiverdenen til «CM». Han var et frisk pust i sin defensive rolle på midtbanen og et yndet kapteinsevne på både Liverpool, Barcelona og Juventus. Sjelden har en spiller av Heidenstrøms rang blitt kjøpt så billig i spillet.

via siden  Husker du da Svindal Larsen var best i verden? – kultur – Dagbladet.no.

 

Bjørn @Heidenstrom på Twitter – og på CM

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram