Ich biin in zu Bad Bellingen. Nicht Bad. But bad before Bellingen

For English, Germansk, or Arab do the Google trick translation..

Kjære dagbok. Dag 1.

Startet kl 12 etter litt nervøs tripping rundt elva. Egentlig rart hvor mange tanker og nye demoner som dukker opp rett før en skal igang med noe som er langt, lenge, hardt og nytt.

Demon nummer 1. var den kraftstasjonen rett oppe i elva som slepper ut mye vann. Nr 2 var om det er mye steiner langs etter land (dumt med høl i brett på dag en). Demon 3 har jeg tenkt på lenge og det er hvor store bølgene er fra tankbåter som dundrer oppover. Du tenker ” tankbåter på Rhinen?” og svaret er ja! Eller de som ordentelig pløyer vann og det er de på 100 meter og de kjører med sand. ( har lært i dag at bølgene blir i elva i ca fem minutter etter at skipper har passert… )

Det gikk som følgende:
Det startet bra, ble ille, ble veldig forbanna feil, og så ble det superbest og bra.

Ille; når jeg ser på tripteller og den ikke kommer over 3 kilometer i timen.
Forbanna feil: når jeg tar til venstre og havner i ett Franskt kraftverk og når de slapp vann ned…. Så trodde jeg at jeg havna i kverna… Padlet febrilsk ut – og når du hører turbiner bak deg og vannet drar deg mot den lyden… Så blir man litt engstelig.
Superbest: når jeg fant ut at GPS dings delux (garmin Oregon ) sto på Sveitsiske knop og at jeg faktisk holdt 5 km i timen og ikke 2,4 pr time som jeg trodde.. 🙂 🙂 Rekorden var 10 km/t, men da var det stryk og halefinna fikk juling av Tysk stein..

Dagen i dag tror jeg man kaller “prolog”‘ – man tester ut ting. Som feks om 25 kg last er for mye. Jeg har funnet det ut. Det er for mye. Noe må ut og hjem.

Så jeg er i Bad Bellingen og det er ikke Bad. En dag ferdig. 99 igjen. Insahalla!

Bjørn @heidenstrom på Twitter som håper du gir 65 kroner i dag. Vi skal finne savnede barn… Les 3 blogger ned #rodekorsnorge.

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram