Hvor er han som gjorde meg digitalt god på Championship Manager #CM #Fotball

CM er “Championship Manager” og ett dataspill om fotball.

Tydeligvis så var det en programmerer som la verdens beste datakoder på meg og min profil i spillet. Dette var rett etter en fantastisk lang karriere i Leyton Orient, London UK (på hele fire (4) kamper).

Etter Leyton og  i løpet av de siste 12 år etter London – så har det støtt og stadig kommet bort ukjente folk til meg og sagt “Dæven du var god på CM” og “jeg kjøpte deg hele tiden og vant alle kampene” eller den gangen jeg ble sittende på en bankett med han ene i Humorbanden “Raske menn” som plutselig la ned kniv og gaffel og sa; “vent litt, er du DEN Bjørn Heidenstrøm, kongen av CM???”

M.a.o så ble den digitale data-bits-bytes-utgaven av meg en god fotballspiller…. 🙂

Nå har tiden kommet. Jeg må sende data-CM-mannen en julegave og en bamsekos.

Hvor er han?????

Hvor ble det laget??????

Bjørn @Heidenstrom

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram