Holmsbu og Hurum gruser alle på vann, velvære, bad, dusj, bobler, utsikt, badstue, og SPA

Nyheten er ikke småtteri.  For en stolt Hurumkar eller dame, egentlig for alle som bor ca 2 timers kjøring fra Holsmbu, – så er dette superfett, kult, og like nydelig som for eksempel..

– en kald drikke – ute i ett varmt boblebad – i andre etasje – med utsikt over fjorden – på Quality Holmsbu SPA – en kveld i Desember.

Nå er nemlig herligheten stemplet som best, og SPAèt ligger som du forstår i tilknytning til hagen min og din (hvis man ser litt raust på det…)

Verden har kåret:

De, World Travel Awards skriver:    World Travel Awards serves to acknowledge, reward and celebrate excellence across all sectors of the global travel and tourism industry”   – og så sier de egentlig at Quality Holmsbu er best i SPA-klassen og gruser alle andre som SPA`r …

Du finner dem på www.holmsbuspa.no og kjørturen ut minner deg om en herlig tur på landet før du tror du har kommet til Kragerø – og da er du i Holmsbu.

Fødselen:

Det startet med Terje Svendsen som eide tomta og hadde en drøm. Han manglet bare en som kunne bygge eiendom, og fant Pål Lund-Roland. De to manglet en som kunne hotell, og fant Choice generalen Teo K. Luisa. De tre manglet et tøft vedtak fra kommunen og noen hundre millioner. De jobbet seg frem til begge deler og satte spaden i svaberget…

Noen har vært i mot. De fleste har vært med –  og nå finner du ekstraordinære nytelser på brygga hvor det var en bensinpumpe og et festlokale i år 2000..  Nå finner du nemlig Norges beste SPA på samme brygga (som har blitt noe større), hundre nye arbeidsplasser, og en natur rundt som gir deg påfyll.

Intert notat:

Med hotelledelse fra Sicilia, dvs Italiensk, dvs: Teo K. Luisa, – så er det noen som har spredd stygge rykter om at World Travel Awards ledelsen har blitt smørt i sin mest korrupte form med gratisturer til herlige Holmsbu – og at den samme ledelsen også har fått meldingen at de kan våkne opp med ett avskåret hestehode i sengen (les, mafiafilmen: “Gudfaren” som omhandler metoder fra Sicilia ) – eller alternativ to – aldri våkne opp og det på havets bunn (les, mafiafilmen: “Gudfaren” som omhandler metoder fra Sicilia )

Jeg kan som venn av hotellet – og etter oppringning fra Teo K. Luisa fra Sicilia røpe at dette bare er sludder…. (sier Teo K. Luisa fra Sicilia )

Teo K. Luisa
Teo K. Luisa

😉

Gratulerer med dagen  Quality Holmsbu Spa!!!    Denne fikk dere fordi dere er flinke! Veldig flinke! ( men jeg sykler rundt og sier dere fikk prisen fordi jeg er fast gjest som holder foredrag hos dere… )

PS! Kjøp nye sko til Teo!  de blå må ut!

😉

Bjørn @Heidenstrom på Twitter

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram