Foto.no om Fotografen – Ken Opprann

Som du ser av pilsintervjuet mitt med Ken Opprann så stiller jeg spørsmål til Ken og skriver ikke inn svarene. Det er ett vanlig sleipt triks når man skriver bok. Det mellom bokpermene at svarene kommer.

Ei rask dame som heter Olsen er ikke så sleip og har ett fantastisk bra intervju av Ken som er krydret med mange av hans fotos. Trine Rasch-Olsen drikker også pils med Mr Opprann og starter slik:

Endelig skinner solen fra skyfri himmel, og mennesker kryper frem fra krinkler og kroker for å nyte vårens inntog. Jeg benytter anledningen til å invitere en til nå ganske ukjent, men uhyre interessant fotograf, Ken Opprann, med meg på en utepils og en hyggelig samtale. Fra Sandefjord og jordnær som få møter en solbrun fyr meg med et smittende smil, og samtalen er i gang

Resten via Foto.no – Fotografen – Ken Opprann.

 

Foto; www.kenopprann.no

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram