Foto av foto og fotograg og fotograf som tar foto av foto og mann som spiller han på foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk og printmafian i www.vestfjorden.no har leketimen på jobb i dag (se bildet over ) og leketema er foto av foto. Siden “lek” og “foto” er to ord jeg dyrker, så har jeg selvfølgelig grisebanket de vest i fjorden med egen foto av foto av foto og fotograf. Jeg høyner lett med ett foto…..

Følgende tar jeg foto av i Johannesburg:

George (fotografen til Nelson Mandela ) har utstilling av Mandelabilder. Det ene fotoet viser Nelson som gir VM pokalen til Sør Afrikas lagkaptein i rugby. En hendelse som ble filmatisert hvor Mandela spilles av Morgan Freeman. Jeghar sett filmen to dager før og snur meg mot døren. Det har kommet en for å se. Der i døren står selveste, ja nettopp, Mr Morgan Freeman (som tilfeldig er på hotellet)

Min fotografkompis Ken Opprann som også har utstilling på hotellet snur seg mot døren, slår kameaet på “on!”, og spør ” Excuse me Sir, can I take a photo of you in front of Nelson Mandela that you played so good in your last movie?”

Mr Freeman svarer ja og etter opplæring fra Ken tar jeg også mitt kamera på “on!” Ken prater alltid om muligheter til å få flere historier innafor ett bilde.

Ett klikk fra mitt kameraet og øyeblikket blir snørt sammen til:

Foto; Bjørn Heidenstrøm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto av George (som tok foto av Mandela på veggen) som står bak Ken som nå tar foto av Freeman foran foto og Morgan Freeman som spiller Mandela på foto. Det tok jeg foto av og Ken sitt foto fikk jeg i gave av Ken.

Det fotoet (til venstre) har jeg nå tatt bilde av ved siden av mitt foto (til høyre) av Ken som tar foto av han foran han på foto (Mandela)

Foto av foto med foto av fotograf Bjørn Heidenstrøm  #vinnerbildet #vestfjordentapte

 

m.a.o  Jeg, Bjørn Heidenstrøm, har i dag grisebanket og slått alle i www.vestfjorden.no i deres “fotolek som heter foto av foto”

Bjørn Heidenstrøm, Flue på Saxon veggen og dagens vinner.

May I nevner walk alone.

Stoff via min sykklelangblogg;  The Shirt » Blog Archive » Flua på veggen med Morgan Freeman.

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram