Digital deling av www.norwegianskijumping.com

Hei!

Er på Lillehammer og får lov til å henge med skihoppere. Tøffe helter som flyr langt på ski og jeg får lov til å vise frem hvordan de bedre kan fly på digitale flater. Arbeidsflyt og mekanismer er hovedtema.

 

Noen triks i boka er å eie en egen flate, samt lære seg hvordan man raskt kan publisere på en slik flate (arbeidsflyt). Ett annet triks er å ha en “hub”, kall det gjerne ett “nav”, eller enda bedre; en samlingsplass for alle hoppere og medhoppere (man kan dele mellom hverandre). Det beste trikset er å faktisk ta det bilde, bruke fem minutter på litt tekst fra felt, og så trykke den flotte knappen som heter “publiser” (og gjerne rett fra mobil/eller Iphone )

Den testen kjører jeg nå og siste 8 timer har det blitt delt, produsert, mailpublisert og matet (feed) fra Flickr, Twitter, blogger og hjemmsider. Jeg har tatt bilder og video og de første 15 – 20 publiseringer er ute på www.norwegianskijumping.com  som mater videre ut i den store verden. Norges beste stiller opp på bildene.

Ikke noe snertent design, men det skjer mye…

Video er neste punkt på programmet og følger du med så får du se.

Bjørn @Heidenstrom på Twitter og mest på www.norwegianskijumping.com med sin nystarta Twitter; @norskijump – målet er 2 følgere i dag og 20 i morgen (det er god økning ..:-) )  Hovedmålet er å bli verdens viktigste hoppnasjon og da trenger vi følgere her (Hopplandslaget på Facebook )

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram