Bokdomstolen i Haag-en dømmer Trygve Hegnar! ( #bok @askredd )

Trygve er bitter

Kjære meddommer, de skal snart få lese hvorfor Trygve Hegnar får en blogg-rettskraftig dom.

Først sitater fra forfatter Asle Skredderberget.

«Det kommer stadig anmeldelser av biografien min om Hegnar.

I går kom Kapitals “anmeldelse”, ført i pennen av Hegnar selv.

“Et makkverk” konkluderer han. Forøvrig er det interessant å lese en så genreoverskridende anmeldelse, der han også tar for seg mitt virke som krimforfatter. “En middelmådig krimforfatter” skriver Hegnar om meg (i parantes kan jeg jo bemerke at han i en mail til meg for noen år siden fortalte meg at jeg skrev godt og at jeg burde skrive mer krim….). Han bruker også skjellsordet “PR-rådgiver” mot meg. Bra at han ikke brukte det enda verre begrepet “PR-agent” Men “anmeldelsen” hans veies opp av terningkast 6 i Trønder-Avisa, som kaller det en “imponerande biografi” og at boken er “ein gave”.
Konklusjonen basert på dette må altså være at dette er et makkverk som står til terningkast 6.»  (hentet fra Facebooksiden til Asle )

Litt om egen domstolen:

I min hage har jeg en domstol. De fleste i Norge har en slik privat domstol. Det er der man ser, oppfatter, vurderer, og dømmer ut fra ett langt liv.

Det er dessverre lite juridisk kompetanse i disse norske hager og ved kjøkkenbord, men det er ett hav av personforståelse, profildannelse, og av livets læring.

Dette kommer fra en konstant observasjon og læring om den gubben som til en hver tid står foran oss. Hver dag tydes følgende:  bra mann?, halvgod mann?, Kjernekar?, eller av det eksemplariske slaget «hel  ved»?.  Det går også en linje den andre veien som er: dårlig mann, møkkamann, sleip, svin, og «skulle vært skutt».

Egen kvasi-Juridiske prosess.

Jeg kjenner Asle Skredderberget (forfatter), og Odd Harald Hauge (forfatter), og Gunnar Stavrum ( Redaktør og forfatter )   Jeg har tydet dem over bordet, på fotballkampen, en av dem over ti dager med klatring, løver og øl. Den andre over biffpanner, i vinkjeller, og i et samarbeid. Dvs at jeg er 100% inhabil ( svakhet i en rettsal ), men har tatt en 100% skjult personlighetstest av de tre forfatterne ( gigantisk styrke ). Jeg har videre (selvfølgelig), bak deres rygg, diskutert deres person med edruelige kammerater.

Forfatterskapet:

De har alle tre skrevet bøker om Norske menn i enorme posisjoner (1. John Fredriksen, 2. Kjell Inge Røkke, 3. og nå Trygve Hegnar)

Bøkene til Hauge og Stavrum. Løp - kjøp!

Noter fra Haag-ens juridiske prosess:

En : De tre forfatterne innehar tillit og ses på som stolte, nøyaktige, og troverdige innenfor sitt arbeid med tekst og fakta i bok. De har formidable nettverk for avsjekking av fakta og feil.

To: Gjennomgående faktum er at maktperson IKKE liker sitt eget navn i bok som IKKE er skrevet av ham selv. De vipper fra ett liv med 100% kontroll over eget rike og egen kommunikasjon til det angstfylte øyeblikket hvor andre trykker en hel bok om deres liv. Resultat er sinne, bitterhet, og anti-kontroll-angst.

Tre; Ærede rettsal, bevis A:  John Fredriksen ville betale Stavrum/Hauge titalls av millioner for og IKKE trykke boken. (det er mye penger opp mot summen av boksalg i Norge ). Bevis B: (har ikke flere, «A» får holde,,)

Personfremstilling:

John Fredriksen er noe av det tøffeste jeg har sett i Norsk næringsliv ( Red Anm: går ikke inn på moral og olje, eller skatt, eller transport gjennom Adenbukta i denne bloggen ) – og han har anti-kontroll-angst.

Kjell Inge Røkke er noe av det tøffeste jeg har sett i Norsk næringsliv. Moldenseren har i tillegg skap titusener av Norsk arbeidsplasser. ( Red Anm: jeg tar ikke opp moral rundt fiskebåter utenfor Seattle i denne bloggen ) – og han har anti-kontroll-angst.

Trygve Hegnar er noe av det smarteste jeg har sett i Norsk næringsliv – og han har anti-kontroll-angst. (Red Anm: jeg har ingen “Red Anm” på mannen, det ser ut som han har prikkfrit vandel. På grensen til kjedelig )

Replikk/innlegg:

Redaksjonen min har ikke fått kontakt med John, Kjell Inge, eller Trygve for sitt syn på egen sak. NRK har fått tak i en forbanna Trygve her.

Dommen i min Haage:

1. Sjokkerende men sant; Trønder-Avisa har rett, og det sendes en skinnvest i posten.

2. Trygve Hegnar feiler på responsen, og idømmes lovens strengest straff som er å spandere en Pils og ett ydmykt håndtrykk til Forfatter, Asle skredderberget, på Bohemen Pub  i Oslo. (Red Anm; som er en plass med ypperlig dømmekraft på:  mann, hel-ved, god mann, og møkkamann, osv )  Red Dobbel Adm: De kan dog feile noen få ganger p.g.a rykter og bruk av feil kilde  )

Dom:

Asle Skredderberget er en veldig bra mann, en stolt og ærlig fyr. Det er svært sannsynlig at Trønder-Avisa (og jeg ) har rett med sitt terningkast og at Trygve opptrer som ei furten bortskjemt vestkanfrue.

Konsekvens:

Mine fremtidige bøker og mitt fantastiske forretningsimperium blir nå for evig bannlyst av bladet Kapital og av Finansavisen. Videre vil mine betalingsanmerkninger bli belyst og det ledsaget av ett dårlig bilde fra en Pub på 90 tallet.  ( man legger seg ikke ut med media )

Kjøp boka om Hegnar her.

 

Bjørn H.

@Heidenstrom på Twitter

www.ekspode.com  (fantastiske forretningsimperium )

www.theshirt.no ( ekspedisjoner )

www.linkedin.com/in/bjornheidenstrom

 

 

 

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram