Bjørn Einar Romøren er helt elendig på…….

Snart helt 100% Fredag (det er fra kl. 16.00 ) og på tide å skille hoppklinten fra hveten.

Dagens ros (det er «hveten» ) går til Romøren (hvis du er sugen på sterk refs (klinten») kommer det lengre nede i bloggen )

 

Ros og hvete fordi:

Gubben klarer både å hoppe på ski og skrive om ski, men mest og best av alt så klarer han å skrive om ting som skjer i ett spennende liv når skiene ikke er på (sett fra min sofa på Hurumlandet) og video klarer han også å lime inn. En liten snutt hvor du tenker; “De gutta er kule. Gale. Sprø. Men kule.

Jeg er ikke med på hoppreise  i Europa og koser meg med ett innblikk fra Romørens blogg som du finner her.

Jeg vet heller ikke hvordan det ser ut der de hopper og kan som andre titter og semi-stalkere se på bilder fra det indre liv og direkte fra Bjørn Einars hånd her.

Så er det samtalen da. Jeg kan ikke høre hva de prater om. Det hadde vært fint å høre hva de snakket om, du vet  sånn bare for å være med litt i gjengen. Det er jo våre menn og damer på tur. Det er jo flagget mitt. Norsk Hopp som er mere Norsk en brunost, og jeg vil være med i praten. Bare lytte litt. Skal ikke bry meg, men høre litt….

Det går også!  Det heter Twitter og der kan du på en måte lytte hvis du kan lese. Du kan være med i garderoben hvis du trykker her.

Men så kommer det viktigste.  Kritikken. Enten man driver med stor journalistikk eller skal være den beste rundt bordet på en intelektuell bankett, – så bør kritikken være det viktigste…

Bjørn Einar Romøren er helt elendig på:

Romøren er superlat og elendig på beskrivelse av bildene sine som han legger på bildebasen Flickr. Flotte bilder! Alt fra der hvor han tenker «det bildet blir bra» (og det blir det!) til det som er mer minner fra dagen eller turen (og det forteller meg om dagene som oppleves..), men ærlig talt!!!!

Romøren må skjerpe seg 100% på beskrivelsen. Det kan ikke stå; «ZXC8900Gif» under bildet av en kar som han kjenner, som jeg har lyst til å bli kjent med, som han ikke beskriver!

Her må hoppsjefen over alle sjefer (jeg tror det er Clas Brede Bråthen) ta frem spanskrøret og kline til. Vi må ha beskrivelse på bildene!

Uhørt!

Skikkelig dårlig av Romøren!

Men mulig best i klassen på alt det andre og fortjener en mulighet til. Frem til neste fredag.

God helg!

Bjørn Heidenstrøm, Hoppstalker

 

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram