1. Uegnet lesning 2. Fra ett sykehus 3. Personlig og morsomt…..

Påfølgende alt for ærlig blogg (under) er fra en venn av en Facebook-venn.

Jeg lurte på, som deg akkurat nå, om jeg skulle klikke meg videre på det som ble hevdet som: 1. Uegnet lesning 2. Fra ett sykehus 3. Med en garanti på at det morsomt…..

Jeg trykket videre…. og en herlig og ærlig blogg om en pinlig dag på sykehuset deles videre.

Den ærlige blogger beskriver:

– Vi tar en liten pause her. Resten av denne lille historien kommer til å inneholde ganske sterke scener. Ekle, sterke scener. Man kan slutte å lese her, hvis man vil. Egentlig BØR man slutte å lese her. Jeg skriver dette bare for egenterapiens skyld.

Klyx brukes, viste det seg å være…

resten via Ballongen « Uegnet for lesning.

Bjørn Heidenstrøm

@heidenstrom on Twitter/Instagram