PR Media skapt for @refugees og NRC i 09/10

Bli sett.

Barnets største og første behov. Ønskes av en som jobber, bor, og lever. Det største ønsket hvis du selger brus (Solo), møbler (Skeidar), ett budskap (Flyktninghjelpen ), Forsikringer (Assurandør) , eller du driver med  greie som er sykling langt for å involvere folk til å samle drakter til et stort symbol som skal skape oppmerksomhet for noen som trenger det (det var www.nrc.no i 2009/10)

Jada, ”The Shirt prosjektet” sjanglet litt i sine første uker i 2009, men så gikk det bedre for hver uke og  nå har vi fått lov til å være mye. Vi har skap mye. Det blir sett.

Kan man være mer enn en ting? Vise frem mer? Litt ego, litt snill, fortelle, dele, utfordre og måle?

Ultrakommersielle  Coca Cola kom ut av Janteskapet og sa det etter hvert ; ”vi skal være mer en å slukke tørsten”  vi skal også være livstil, opplevelse, gi glede og være en venn. Sukkrede ord fra en kommersiell gigant, men de prøver å være mye og mer en brus.. (og får det til). The Shirt er litt, pittelitt mindre en Pepsi og Cola (;-)) men  har fått lov til å vise at prosjektet er mye; en reise, en ekspedisjon, en dramaturgi, en oppdagelse, en samling, en involvering, fotball og en god gjerning.

Prosjektet søker å bli sett. Diskusjon, involvering,  og en aktiv donasjon av gamle drakter er det skapes og da må vi bli sett. Også i 2011.

Jeg har dermed laget min lengste innledning på at jeg traff en kar i går som kan hjelpe med å spre det glade budskap under ”Norge på langs 2011” og muligens ”til EM i fotball 20112”

Han og de er her og det kan hende vi får hjelp.

 

Bjørn, på vei til kjempers fødeland; Herøya