I vinter har det blitt truger, ski, kajakk, snøløping, noe spinning og tremølle. Favoritt er kajakken, men det går ikke nå..

Ingenting slår en lørdag morgen med termos bak ryggen og padling utover Vestfjorden og Håøya. Ikke en kjeft med Princess 65  og Tuttemor på dekk, bare måker og en og annen torskefisker.

Ikke det at jeg missliker Princess 65 fotere med Tuttemor på dekk,  men det er noe med stillheten og at rådyra beiter og røyskatta står på to bein og lurer på hvem han i den gule kajakken er.

En alt for lang og lyrisk innledning på at du (og jeg) ikke kan padle rund Håøya denne uken. Den siste fliken av åpne vann inn mot Åroselven er frosset og vi må jogge eller teste gruppetreningen på Gymmen.

 Åros og Vestfjorden

Det kan bli trivelig det også. Alt for å være klar for Norge på langs med The Shirt. Ca 3000 Km på sykkel og erfaringen er at skuldre blir mer sliten en sete – og padling er bra for skuldre…

 
Bjørn, klar for plussgrader

PS! Ett fantastisk Bonusspor i dag ( 😉 ) )er Åroselven om sommeren. Lagde  denne Youtubesnutten en sommer og som du skjønner ble det litt barnslig assosiasjon mot Tarzan, men litt elvestemning får du gratis og i følge kommentaren tar du diger ørret der (om litt..)