England er ute av FIFA World Cup, men sitter godt inne i hjerterota mi. Det er lett for meg å ha kullgravere, tatoverte fans, sønner av Keegan, fettere av Andy Gray (de er Engelske), og allsangmestere der.

Folkeslaget hjalp meg gjennom alle venstrekjørte veier og brune puber på jakt etter drakter. De har stekt hauger med bacon og serverte meg brune bønner over en lav sykkelsko hvor en jeg har kommet. De er ikke verdensmestere i jåleri (ikke jeg heller) og damene kan glemme at det ikke er lurt med miniskjørt og kort topp i minusgrader (det går fint), men de gir mye og byr på alt.


 

Derfor snekret jeg sammen en ny video sammen med Steven (Spielberg ). Brukte som vanlig øks og dårlig slipt motorsag til redigering, men det er autentisk og det kan være noe.

Først litt recording fra English pre-match og dansing på bordene i Cape Town, pyntet inn med bilder jeg tok fra sykkelsetet i UK. De første er fra Glossop, og så finner du Tage sin Liverpool tatovering, The 96 drakta, Mike the landlord og Criss the flag, så er det kilometer med flagg fra de små og herlige klubblagene, og Stockport som jeg besøkte.

Avsluttes med sangen som Norge rappa og tok som Kongesang, men som England har for egen Queen. Den er fra Stadion… Og vedr.: Video. Sikker på at videodømming kommer og at England vinner VM i 2014. Hvis ikke Norge drar, for da blir det hell of a beating igjen. I finalen. Grindheim putter alle.

Fotball; drømmens sentrum, og snart blir jeg Manager i Liverpool FC

Tusen takk England, for 2010. Håper dere blir igjen og backer Argentina. Spesielt lite trolig, men hadde vært tøft.

Jeg er litt på Doktor Che, Diego Armando og synger litt den veien og litt Ghana, og synes Slovakia er kult…

Bjørn Heidenstrøm, fikk sagt mye nå føler jeg… 😉