Per, meg, Siren og Ingar i Skottland

Det har starter en bil med diger henger på Mysen. Det er to karer med 300 Kilo drakt som skal 50 mil og det er midtbanen på Lerkendal som er målet.

Dagens/nattens oppfordring er derfor : Vær varsom, hils pent, og hjelp bil & henger og mannskap merket ”The Shirt”

Ingar Teamkraft /Per i Tårnet har rollene som sjåfør/kartleser. De trenger vennlighet, varm kaffe, og rosinboller langs veien (det er drivstoffet ). De trenger også litt karthjelp (rekorden er fem runder i en rundkjøring..)

Ingar er Vadsøgift og får bare lov til å se på den gule linjen midt i veien, mens Per er supersingel  og branslukker med eget tårn. Han bor i tårnet, midt i skauen halve året, og blir sikkert speidende etter noen fjellryper langs vegen. Per kommer til å prøve seg meg brekksladd.., men hvis du er haikende på E6 – så kan du ikke bli med. Ingar som holder i styret har nemlig meldinger fra Vadsøfronten som er er njet, no, nada, og går inte. 

Ta derfor ned tommelen og ta en titt på Per sin verden;

Persverden ligger på grensen mellom Marker og Rakkestad kommuner. Tårnet hans står på er 325 m.o.h. og rager 14 meter over dette nivået. Der bor Per  – alene halve året og speider etter skogbrann. En bra mann med en fantastisk historie som jeg skal fortelle senere…

Per i tårnet treffer du her

The Shirt treffer du på Lerkendal eller på NRK TV ca i pausen.

Penger tar du ut i minibanken og gir på en bøsse.

Bjørn, på veg til ett fly, til Trondheim og Ingar/Per, Sjåfør/kartleser.

Bildet; De kom og besøkte meg når jeg syklet gjennom Skottland… ( SuperSiren fra Vadsø i midten)