Tage and David

Du kjenner vel Tage nå! ( tattovert Liverpool fan, med hospits og adresse Anfield Road nr 99 

Tage ringte David Fairclogugh og  legenden kom raskt  til “The Albert Pub” (ja! det stemmer, alle møter er på puber…) 

Faircloughs mest berømte mål var mot St. Etienne i Europacupen da Liverpool måtte score to mål for å gå videre. 20 minutter før slutt kom Fairclough inn på banen, og etter seks minutter satte han ballen i mål foran «The Kop». TV-kommentatoren Gerald Sinstadt utbrøt: «Supersub strikes again». Til sammen spilte Fairclough 153 kamper for klubben og scoret 55 mål.

David tok med en drakt (som du ser; usignert) og han tar den videre med for signering hos legendegjengen sin som vil si:  Terry McDermott, Phil Neal, Alan Kennedy, Gary Gillespie, Bruce Grobbelaar, Paul Walsh, David Fairclough, John Durnin, Michael Thomas, Mark Walters, John Wark osv osv….

Hilser også til en hyggelig gjeng bak kranene på “Albert” og ser frem til å se alle som (kl. 22.30) lovet at de skulle være hjelperyttere i Kongo….:-)

Til Tage:  Tusen takk for seng, mat, hjelp, og støtte. Håper du blir 160 år og har medvind og solskinn i alle dager (og flere dager som i Istanbul).

PS! Du trenger ikke europamsterskap for å sende inn en drakt. Ta en med flekker og hull (det er minner…) og send den inn som supporter eller som spiller fra stort eller mini lag.

Bildet tatt på Albert, dette er publisert i Wales. Jeg er på vei mot Holyhead og ferjen til Irland, og husk (som de sier her i Wales); Gyrrwch yn araf !!!