Birds nettworking

Jeg sykler litt som en steinaldermann (roper og hyler..), men som oppsøker moderen kommunikasjon. Under ferden plukkes det opp nye biter for deling av informasjon….
Når jeg holder foredrag (om lagspill og kommunikasjon) -så er det med tester og regler fra 1990 til i dag. Jeg starter som regel med profilbygging, så over på emsojonelle regler mellom to eller flere mennesker, osv osv … Det fungere. Jeg får appalus, men har ikke sagt så mye om internett.

Internett. Det har ikke bare kommet for å bli, men det blir mere og mer…
For sosiale medier har kommet. Du kjenner noen av dem: Facebook, twitter, youtube, div. chat, Plaxo, Linkedin…., og nå har jeg dykket inn i Ecademy. De gjør som fuglene på bildet mitt, de jobber med nettverk (genialt bilde..:-)
Som du kanskje vet så sykler jeg fra Oslo til Sør Afrika. Har svært lite penger, og trenger drakter, teltplass, dusj, eksponering, media, osv osv…. Dvs at jeg trenger nye venner.
Nye venner som plukker meg opp og sender budskapet videre. Nye venner som forteller sitt nettverk at jeg ikke er en gal mann, og at prosjektet er supert… Facebook har ledet til nå, men www.acedemy.com slår hardere og hardere for hver dag.
Jeg må bruke 423 sider for å forklare, og kan ikke det. Du kan ta en titt ( du bør være i business og over 18..) . Det er gratis (på minste nivået) og det har funger meget bra for min reise i løpet av siste uken.
Siste uken.
Hjelp og støtte i Amstedam. Drakter, seng, mat, dusj, og masse læring i Hoogland. Eksponering av den engelske siden (www.theshirt2010.net ) og i dag ringte Cornelis (Ecademy Holland):
«Hei Bjørn, venter en seng og drakter i Luxemburg, det kommer mer info, hold deg på veien..»
Nettverk, nye venner, exponering, deltagelse og ny lærdom….. Det kan bli bra.
Takk til Steve Hall     «Spania» som fortalte og dyrker. Hans «Malerier» som plukket meg opp, Cornelis Flakacruises som lærer meg opp, Jan «Hug a customer» og John «Guru» og ikke minst selveste dronningen Penny Power.
Jeg vil lære mer. Når jeg har nett….:-)
Blogger du? Legg igjen linken her!
Er i ett nettverk? Fortell om det!
(og så limer du in linken til face , youtube, og ecademy som er : http://www.ecademy.com/account.php?id=483269

Forgetmenot – The Shirt 2009/10
Bjørn Heidenstrøm

www.theshirt.no (Nor, Swe, Den)

www.theshirt2010.net (international)

www.theshirt2010.blogspot.com (media)

Twitter; www.twitter.com/heidenstrom

Facebookgruppen; “The Shirt forget me not 2009/10″