Hvordan stoppe hjulet av Bjørn Heidenstrøm

På veg til Lerkendal igjen. De skal hente gull (regner jeg med). Tror det her på flybussen til Torp sammen med en god  følelese av sølvregent over Vålerenga. Fremgang hos de blå og jeg ser det skjer mye nytt hvis en er ett år borte fra Valle. Har man tro så ksjer det noe:  Muri har blitt god med ball, Andresen har bare en rolle (som fungerer),  og unggutta er ikke unggutta lenger, men spiller fast og med litt mer skjeggvekst.

 Der heier jeg mest på Harmeet Singh; den eneste tippeligaspilleren som var på min mobilsvarer på en nervøs avreisedag til Sør i Afrika.  Harmeet hadde tro og sa; ”Bjørn, det du gjør er bra, du er en bra mann, og det du skal gjøre er du laget for, jeg har tro på deg”

Og kjære Harmeet det er ditto; – jeg har tror på hodet og beina dine også,

Dvs. at jeg kommer til poenget og dagens innkommende mail (bildet) som er om ”hjulet”, stor tro og drømmer.

I dag har jeg stoppet det tikkende tidshjulet som dukket opp i innboksen.  Jeg er ganske nøyaktig i svingen mellom han syklende og han som snart siklee på biler en ikke har råd til. Stoppet derfor tiden (og hjulet) her og nå. Har derfor en god plan på å være syklende mellom 17- og 23 år i sinn og kropp de neste 45 år og at jeg kan holde meg fast i svingen til jeg er 97.

Selvfølgelig helt utopisk hvis man kobler inn den delen av hjernen som heter intellekt og kritisk analyse, men jeg sier ingen vits i å koble inn den delen. Har tro på benektelse og på barnslig optimisme, store drømmer og hårete mål. Speilet sier noe annet, men jeg ser heller ingen vits i å tro på speilet. Lørdagens padletur viste kraft i årene og stølheten etter påfølgende skautur var selvfølgelig bare og kun fordi naboen kjørte smakstest på Aquevit rett etterpå.

Derfor:

Jeg tror på snedige drømmer der man bestiger K2 som første 88-åring og ror over Nordsjøen som 96 åring.  Jeg vet ikke hva som er teitest  av de to aktivitetene, men jeg vet at man fort kan glise litt mer og trene litt mer hvis man stopper tilgangen til aldersanalyse, speilet, og hjulet.

 Neste:

Få timer til TV-Aksjonen kliner til på NRK og jeg viker fra matta i pausen. De har også sagt at jeg skal si noe.

 Bjørn Heidenstrøm, herved mellom 17 og 23 år. For alltid.

PS! Husk å ta ut penger til Bøssene i dag – og forbli barnslig.