Russian cat and Delta by Heidenstrøm  

Det er i andre omgang det skjer. Banen har blitt humpete, dommeren er sliten, og alle spisser detter litt fortere innafor 16 meteren…. Føler også at det regner mer i andre omgang…

 Jeg sitter på en måte inne i den Tyrkiske garderoben og legger plan for andre omgang. Andre omgang er kortere en første. Første var på syv månder og het «Europa» og andre varer 6 månder og heter «Afrika»

 Det er derfor jeg bruker noen dager ekstra på «Plan A for Afrika», og har plan “B” og “C” på ett ekstra ark, men for samme kontinent. Må ha mange planer siden jeg aldri har krysset ett kontinent før. På Langs.

 Mye er utført. Har på en måte knyti skoa godt og tatt på leggskinn… Alle de 5 første sprøytene erogså  inne, har bytta ut litt tøy og utstyr, og jobber forøvrig hektisk med Visum i Sudan (kan ta tid ). Jeg jobber også med å få kontakt med diverse nye venner. Det er nemlig noen steder i Afrika hvor jeg kan tenke meg Buddy’s og Pals. Bud’s har blitt pri. 1 etter sykkelpumpe og rene underbukser. Nye Pals og folk som kjenner de beste veiene, de trygge soveplassene og gir hint om ventstre eller høyre i alle T-kryss.

 Har fått noen relasjoner og jobber med å dekke inn nye, men i Adias Ababa i Ethiopia har jeg ingen ennå. Ikke i Nampula eller Lilongwe heller, og for å være helt ærlig…… så mangler jeg egentlig helt sikre bekreftede kompiser fra Kairo til grenseovergangen til Sør Afrika. Sikrede bekreftede er de som sier; Jeg står ved “A” og skal hjelpe deg til “B”.

 Mer om det senere, nå må jeg maile Fotballforbundet i Egypt.

 Snakkes!

 Bjørn H

PS! Hadde ikke noen bilder av løver så det ble mindre pus som jeg møtte i Russland. Han har capsen som jeg har fått av gode folk i Oslo.