Bjørn Einar Romøren og Røy av hoppfotograf Bjørn Heidenstrøm

Overskriften skulle egentlig være «hva du kan lære om eller av hopplandslagene» , men den overskriften var ikke så sexy, skrudd eller klikkbar – så det ble røy og Bjørn Einar…

Jeg har nettopp tatt et svev ut av samlingen til Hopplandslagene, herrer og damer, på Teamkraftlåven, på Mysen.
Det som ble interessant for meg med denne gjengen er ikke alt som skrives om dem, men alt de selv kan beskrive, skrive, dele av bilder, video, fakta, ordspill, betraktninger, og fakta. Altså mye av det som skjer og oppleves med hver enkelt -når de ikke står i pølsedress og/eller kliner til fra en eller annen sittestilling og ut i 200 meter uten fallskjerm…

Hva du kan lære om & av hopplandslangene: (reserve-overskriften min)

Noen eksempler..

Superlanghopper Mr Romøren kunne hatt en milliard flypoeng og kan tipse deg om land, destiansjon og kultur hvis du skal ut og reise (der han har vært) og har en klar, lun og morsom betraktninger på det meste og blant annet det gode tema «tattoveringer i Vålerenga miljøet». Dessuten kommer det noen artige Twittrer fra hopperen.

Line Jahr, er en hyggelig dame med mye glimt i øyet og jeg kan også melde; at dama forvandles til en grisespiller når hun får på seg fotballsko. (jeg har blåmerker helt opp til nakken etter det som skulle være en slags vennskapskamp i går…) Markering av spillere er altså noe du kan lære av damen.

Johan Remen Evensen, som har 246,5 meter svev, kun med planker på beina og uten fallskjerm, og mer interessant (for meg og deg!?) er en god pedagog og tipser innen Kiting og Kitesteder. Han er en habil kveldskos-vokalist og kan noen ganger sees på Finnmarksvidda med noe ala 7600 kubbik snøscooter. Dessuten kan han og gjør det innen videodeling som fin youtubesnutt av Tom Hilde på kite.

Håper jeg kan få lov til å være med den gjengen igjen. Det er nemlig mer infor som må ut som at Anette Sagen plasserer seg godt i en 4-4-2 formasjon og presser meget bra som førsteforsvarer. At kvinnetrener Christian Meyer muligens skal bestilles på neste After-Ski pga gitar og vokalkompetanse og at Østrikerern og nye herretrener, Mr Alexander Stöckl fullstendig ruler som pianist. Og det skal vel tillegges at det ble servert oksestek og kun farris. Dessverre.

Strikkerne Anette og Jenny av garnfotograf Bjørn Heidenstrøm< Bloggen kunne vært kortere. Det kunne bare stått «flotte folk»….. og det leder til en forklaring på hvorfor jeg later som jeg er inne med gjengen.. Jeg har fått lov til å nærme meg gruppa i 24 timer med det herlige spillet fotball og cup (som er cup) og med eget kåseri om litt Afrikasykling og litt om det å dele det man opplever på noe som heter internett. Så – det viktigste: Det viktigste i denne bloggen er att mitt eget lag, i finalen, tapte sinnsykt ufortjent i motvind og med sola i øya, og at vi tapte med ett flaksemål…. I tillegg så jeg (mener jeg) med egne øyne at Romøren og Clas Brede Bråthen ga noen pengesedler til domertrioen. Mvh Bjørn @heidenstrom på twitter, ex proff fra en toppklubb i England, som har blitt litt mer glad i hopp, og som akkurat nå har slått egen rekord i name dropping i en blogg.