dark in front of Vatikan by Heidenstrom

Må komme inn med dagens reisetips. Jeg syklet inn via Riksveg SS1 (fra nord) og hadde flaks…

Målet var å slå opp telt for å vente på ringesignal fra John Arne Riise og AS Roma, men klarte ikke å si nei til følgende.

Kr 180 for; zeng, egen dusj, do, 20 meter til vaskemaskin, 15 meter til mat og kraner, WIFI (nett) og får låst inn sykelen på rommet ved siden av senga. Dette må være dagens tips for backpackere eller de som ønsker å holde lommeboka unna 1200 NOK for å sove nære den Spanske Trappen. Caming Roma finner du på her: Camping Roma .

Okay.. jeg har tre manns rom. Kommer det to lastebilsjåfør til på rommet som går på svart kaffe og blå mix, – så kan lufta bli litt tung…

Nære:

Jeg brukte 45 minutter gange far campingen før jeg sto midt på St Peter plassen og tittet etter paven. Det går også to busser hele tiden, og hvis du er som meg og må sende hjem store filer: – så skrår du over plassen og sikter inn en nydelig bro (mange av dem..) som heter “Ponte Vittorio Emanuell” (den som har mest statuer) og skrår (igjen ) inn mot høyre og går inn i gata; Via Del Pellegrino 132, der har du en bok/bar/mat/WIFI heaven som heter “La vie en Rose” og eieren Massimo, gir deg strøm og internettguder.

Og… HUSK! Grønt lys på gangfelt er litt annerledes her. Det betyr at du kan gå, men at du må se spasme-raskt til venster og høyre for å ikke bli kjørt ned av en illsint Scooter. (mye fargeblindhet her..)

Ciao!

 

Bjorn

@heidenstrom