Mye som skjer rundt The Shirt og det er mer å si om fotballfan og vokalist Fish. Han er helten til folk og noen folk har tatt den helt ut…

 

Har du drømt om å være med på turné sammen med din store helt? Har du hatt lyst til å oppleve stemningen i en turnébuss og kjenne intensiteten bak scenen før konserten?

Annstein, Morten, Roy og Andreas gjorde drømmen om til virkelighet.  I september 2002 tok de med seg sin store helt Fish, tidligere vokalist i det legendariske åttitallsbandet Marillion, på en norgesturne utenom det vanlige.

Ingen vei tilbake

-Det hele startet etter en såkalt “fanconvention” i Skottland”, forteller Annstein Garnes, drosjesjåfør fra Nittedal. – Vi hadde noen fantastiske dager i Fish’ hjemby Haddington, og i en slags konsertrus bestemte vi oss for å invitere Fish til Norge for en turné. Vi hadde overhodet ingen forutsetninger for å arrangere en slik turné, men det ene ordet tok det andre, og plutselig var det ingen vei tilbake.

Hjemme i Norge startet planleggingen. I tillegg til Annstein, var Morten Eliassen, Roy Jensen og Andreas Dahl med på laget. Alle har vært svorne tilhengere av Marillion og Fish siden tidlig på åttitallet. – For meg var det Fish som var Marillion”, sier Andreas Dahl, en eiendomsmegler bosatt i Asker. – Da han forlot bandet i 1988, ble det aldri det samme igjen. Andreas forteller at en av grunnene til at han hadde lyst til å bli med på dette, var at han ønsket å gi noe tilbake til Fish for alle de øyeblikkene Fish har gitt sine fans gjennom en lang karriere.

(alt over er klippet fra NRK og hele historien finner du her )