Olaf Tufte/ Falk Horten

Loggen fra dag er ikke enkel å skrive. Tusen inntrykk i hodet og  jeg har liten tid med netttilgang og jeg kaster dem ut (”få det ut og rediger senere er  slogan  på turen”):

Avreise fra Nobe Peace Center; –  Fikk superklem av barna og kjæresten (takk for at dere støtter galskap, muligens satt i system..) Klemmer fra naboen (takk Helgesen!), Gro fra Grey og selveste Terje Hellerud (digger dere Gro og  Hengern!). Taler fra Flykningshjelpen og  rett over til sykkel og tråkking.

De første tråkkene:

–  etter 2 mil; punktering på sykkelhenger! Twitter det ut. Jeg trenger ikke å lappe for meldingen blir sett av gutta på Mysen og etter  30 min er Teamkraft og Mysen IL der. Henter hele hengern og kjøper dekk og slanger. TUSEN TAKK www.teamkraft.no – håper jeg finner flere som dere på reisen!

Første klubb – første venner:

 – Hele Mysen på plass.  Gjengen har sladret til Olaf Tufte og verdens kuleste bonde/roer sender lykkeønskninger og signert Falk/Horten drakt (hey!! Jeg har med olympisk vinner på drakta). Det går rett over i intervju med sjefen sjøl for Beredskapstroppen i Politiet (Delta). Mener sjøl at den snutten ble kanonbra og håper jeg får den på nett fra ei kneipe i Sverige.

Første gjemte perle:

–          Verdens høyeste “team Tower” (klatretårn) er på Mysen. Vedder en halv sykkel på at du som leser ikke viste det! Det er www.teamkraft.no som drifter konstruksjonen og som også drifter en base som dere skal få høre mye om. Jeg klatret og jeg hoppet. Får ut den youtubesnutten fra Sweden.  

The Shirt Forget me not:

Mysen IF, Olav Tufte, og drakta til Delta politiet er på plass. Det kom også inn en melding fra venner i Skien, men den er for god til å være sann…… deler det når jeg ser beviset.

PS! Hvis du kjenner kule Svensker må du dele visjonen om The Shirt og fortelle at skalla mann på sykkel trenger venner i Sverige… Tror det blir få dager som Mysen dagen…

sjekk www.nrc.no  før du legger deg…..