sun and hippos in Botswana by Heidenstrom
 

Beina har gått som stempler i 11 måneder og hodet har påå samme strekket kokt med for mye tanker. Det har blitt noen små skader av det og den minste er skadet søvn.

Våknet klokka 0400 i natta igjen og  var klar for ny kamp, tråkking eller en utfordring. Lys våken og stor puls. Har alltid vært hyperaktiv, men nå er det koblet på en turbo og jeg får ikke slått av motoren.

Det går an å få positive ting ut av det og mellom klokka 4 og 5 i natt har jeg klart ett personlig kunststykke. Jeg har fått ett Afrikansk mobilt modem til å snakke med lapptoppen min. Dvs fange et signal i lufta og få det signalet til å snakke med USB inngangen og med hissig tasting på ukjente knapper  fått  “download of MTN fast link” i orden og meg på nett.

Nå har jeg nett som deg  med viktige ting og mailer eller uviktige- men koselig “poking” på Facebook . Føler meg som Bill Gates og feirer med en instant afrikansk kaffe samt nettitting på venner og hjelpere av The Shirt prosjektet.

En er Sir Steve Hall som er godt i gang med å sykle til 92 klubber i United Kingdom og kun har 85 klubber igjen… Den røde djevelen (han er Man Utd fan) tråkker som en kar og melder om de første hjelpende hender og drakter på Britisk jord. En skikkelig dårlig syklist med stor vilje kan besøkes på denne linken. Legg igjen en kommentar til Hall som har hjulpet fra første “The Shirt uken“.

En annen elendig tråkker, men med god skriveteknikk er Justin Walley som har heng seg på siste 6 uker. Han overlevde sin skorpion i Tanzania og forsøker seg nå med blogge triks for å hente nye lesere til sin egen søsterblogg med linjer inn til the mother site (den du er på nå og www.theshirt2010.net

Statistikk kan være kjedelig, men Mr Walley har utført noe kult og jeg skal lage en blogg til mens sola dukker opp og temperaturen går opp fra 13 grarder
Bjørn Heidenstrøm, mobil data usb stick guru, Johannesburg