Ryggen til Eggen av supermobilfotograf Bjørn Heidenstrøm (RBK - TIL)

Helgens første mobilbildet ble ikke tatt bak Nils Arne Eggen (det var dagen etter..), men på kampen Liungen Il mot eget Graabein IL. En vanvittig motvind- og sol i øynene i begge omganger førte til at Liungen gikk av kunstgresset på Lier med 9 mål i baggen mot Graabein’s 2.

 Graabein IL med manager Erik Helgesen av Nokiafotograf Heidenstrøm in Lier

Her spekuleres det også og selvfølgelig i tilført Spansk sykkeldop, men det kan også være at Liungene har brukt noen timer mer på egentrening i sommer…

The Torp flying med The Widerøe av Heidenstrøm

Så var det ekte flyving fra Torp. Ikke sånn jukseflyving med stor maskin, men en liten Dash som ristet litt over fjella og tok inn sidevind ved landing ved Hell.

Så var rake vegen til  Lerkendal og prepping av Live TV.

Rosenborgbrakka og Per i Tårnet av Bjørn Heidenstrøm

Først litt Per-studie av en lang seiersrekke på veggen før Ingar og Per styrte 300 kilo drakt ut på midten i pausen. Jeg fikk lov til å prate i NRKmikrofon, men tøffere en mikrofonprat var  å stå syv meter bak Eggen på stillingen 0 – 0. Mye plutonisk kraft i Orkdalkroppen og en stemme som bærte godt ut fra bobblejakka og helt ned til Nidarosdomen..

The Shirt som maskot gav sin sjette hjemmeseier og det ble utlevert gullbart til alle og sikkert litt gullkarsk eller Cola Light til Annan & Co på lagets festlokale på ”Down Town”. Fullt fortjent og  RBK vartet opp med superservice og vertskap for The Shirt & Crew, og ikke minst; det ble levert fete sjekker til TV-Aksjonen på midtbanen. Vi fikk lov til å besøke årets gullgutter og prisen for beste klem går til Steffen som Iversen – som alltid gir bort lure blikk og sender hyggelige meldinger til Vallhall og årets sølvgutter Enga mens det ble gitt gavesjekker til TV-Aksjonen

Donasjon til www.tva2010.no og Marion & Crew fra NRC

Det var da meldingen kom om at min kjære hjemmeheklede kayaklue var lagt ut på qxl. Gjenglemt på Flyktningkontoret – og jeg sendte SMS;  ”glemt verden beste lue – tror den ligger ved kaffehjørnet”

SMS svaret var; ”lua er lagt ut på QXL auksjon – inntekten går til TV Aksjonen”….

Lua ga kr 550,- og siste melding fra Hovedstaden hit til Værnes er at opptelte penger til nå er 202.500.00  og det kommer inn mer – pluss 550 kroner fra Lua. Heklet av Frøken Sagmoen fra Elverum.

Alt for en god sak og jeg veit at det er mer ullgarn i butikken….

Bjørn Heidenstrøm, bloggende fra Værnes