BaseCamp Norge her. Har akkurat snakka kort med Bjørn. Han brukte lang tid i dag på å komme seg ut av Roma. Det var ikke gode sykkelforhold så han måtte bare stå mellom bilene i køa. Brukte flere timer bare på noen kilometer.

Bjørn er nå i Tivoli, men har ikke internett. Vet ikke om han får det før han kommer til Pescara. Han skal nå over noen høye fjell, og sjansen for at han møter snø, er veldig stor. Hva da? Sykkel med henger på snøføre….vi får krysse fingra for at det går bra.

Jeg tok en titt på Google Earth for å se på Pescara, og det så ut som en koselig havnelandsby, og jeg så til og med en fotballstadion. Skal søke opp klubben og sende mail, men hvis det er noen som kan hjelpe oss med å komme i kontakt, hadde det vært kjempesnilt.

Bjørn skal nå over en fjellpassasje hvor det høyeste punktet er 1100 moh. Det kan bli tøfft, men Bjørn er motivert og positivt innstilt. Blir spennende å se hvor lang tid han bruker over fjellet. Her er noen av landsbyene han skal forbi: Tivoli (256 moh), Vicovaro (336 moh), Arsoli (427 moh), Carsoli (607 moh), Sante Marie (910 moh), Tagliaozzo (740 moh), Avezzano (691 moh), Collarmeli (830 moh), Molina Aterno ( 505 moh), Corfinio (349 moh), Popoli (252 moh).

@BaseCamp