1 april og Geir Ove Fidje av Bjørn Heidenstrøm

Geir Ove heter kompisen og han drømmer om fisk på fluestang og gull til Vålerenga. Han fisker Norge på langs og litt Russland på tvers.  Verdens kuleste kameramann og når han ikke filmer at Martin Andresen  veiver og roper fra innbytterboksen – så teiper han hauger med gigabyte til egen fiskeside som er tøff, god og heter www.tisleia.net  .

Han legger seg til sengs hver kveld med sin store kjærlighet som er Frøken Stang: Scierra HM3 9′ #5 og Frøken Snelle: Scierra TX2

Så til første Aprilluring:

Jeg har snoket rundt i Facebooklisten min og leitet etter ett offer. Leitet etter det åpenbare.  Det svake punkt. G-punktet som er så stort at intellektet ikke stopper og spør om datoer og annet fjas. Det måtte bli Geir Ove Tisleia Fidje,  Vålerengas svar på Steven Spielberg,  og det måtte bli fiske.

Tar opp kroken og binder verdens beste Fidjeflue; binder inn: ett Helikopterløft, blander med  elv i Finnmark, pynter med sponsor og gratis tur, ordner med en troverdig stripe med  kameramann….

Løfter opp stanga (en Scierra HM Turbo XXXXXL 18.9 ) og kaster flua ut i Aprildammen hvor den våryre GeirOveØrreten   svømmer rundt og aner fred og ingen farer….

 Par timers venting….

Fiskere på 1 April

 Swoooooshhhhhhhhh spiiiiiiong;   fast fisk !!!

Helgen er reddet!

 

Bjørn @Heidenstrom på Twitter, glad og lettet, 1 April 2011

Bildene over er laget med collage fra bilder eiet av  www.tisleia.net og pyntet med min Facebook prank – om en god mann hos www.vif.fotball.no