om Mark Wilkinson av Bjørn Heidenstrøm

Jeg viste ikke at alle de på MTV bruker Mark sine farger.  

Har hilst på Engelske Mark og skjønt at han heter Wilkonson til etternavn. Har forstått at han er kunstner og illustrerer ting. Det er bonusen med The Shirt, sykling og fotball, man får møtt nye folk og nye talenter.

Ser opp på veggen og bildene hans ser bra ut. Kraftfulle. Fulle av symboler. De er skarpe. Det er derfor jeg spør min nye vokalistkompis Fish om hans gamle kompis; Mr Wilkinson.

Har du brukt han mye?

Ja! fra dag en, han er den beste…

Er det mange andre i musikkverden som bruker han?

Ja! de beste…

Okay, som for eksempel hvem da?

Hibs supporteren “Fish”, som heter Derek, er diger og kan av og til ha slike strenge rektoraktige øyne som skal lære bort – som skal lede – og som skal være tydelig. Det er det settet med øyne han bruker fra stor høyde når han ser ned på meg og sier:

Bjorn, he is the best –  some of Marks customers and friends are; Iron Maiden, AC/DC, Kylie, Judas Priest, and Robbie Williams ……

Ingar @Teamkraft og undertegnede fikk ett Wilkinson kunstverk som gave etter Fish sin låvekonsert på Mysen.

I angst for at Kemneren og Skattefuten er ivrige lesere av bloggen min bør jeg legge til at gavene var små. Mye mindre en teppe til Jonas Gahr Støre og sikkert billigere en armbåndet til Liv Signe Navarsete…

Men det var stilig, tøft og meget kraftfullt. Boka til Mark fulgte med. ”Shadowplay” som tar deg med fra årene hvor Wilkinson er en kunstspire bak råtne vegger i London, gjennom harde kår og år med tegn og maling frem til multimannen som i dag preger de tøffeste skivene og de kuleste magasinene. Fish er et bærende element i boka. Det er derfor jeg skriver i dag. Vil at du skal titte på siten til Mark og se om du vil kjøpe “Shadowplay”.

Mark har en meget flott hjemmeside her.  

Men jeg har  funnet en mangel med gubben. Det er en stor mangel; han liker ikke fotball….. (bortsett fra det har han plettfri vandel)

 Bjørn Heidenstrøm, gjør meg klar for Norge vs Danmark på Ullevaal

(* Jeg ska sykle til EM i 2012 og håper på Drillo’s ved ankomst 😉 )