Min og din spinningtur 
 
Jobber med ett konsept. Det er et; “bilder-og-video-møter-musikk-og-bakke-konsept“ eller vi kan kalle det et “spinningkonsept”
 
Du og jeg og en gjeng skal sykle fra Norge til Sør Afrika på en time.
Jeg spinner forann spinningklassen med relativ kul caps og en mikrofon på kjakan mens du ser mest over meg. Der er det bilder og videos fra turen og selvfølgelig har vi blandet inn dette med superbest musikk for å få fart på skinkene (mine og dine).
De Fine

Vi starter i Oslo, det duskregner litt, men vi er klare og setter i gang med oppvarmingen på det relativt flate landskapet gjennom Sverige og Finland før vi tar østover mot St Petersburg . Litt høyere fotfrekvens inn mot St Peter’s p.g.a passeringer av ca en milliard nærgående trailere og en liten frykt for historiene om ran langs denne veien. Bakgrunnsmusikken bør bli “Highway to hell” med AC/DC (eller?)

På vei til St Peters av Heidenstrøm

Skal ta alle landene men gleder meg til vi kapper med traktorer i Danmark ( senere med lastebåter på kanalene i Belgia og Holland)

Så følger vi sikk-sakk ruta og tar noen små, men harde etapper over berga i Sheffield før vi klinker til i Wales, roer ned i Irland, noe tempo i Skottland, holder oss varme på ferja over til Holland og klargjør oss for noen tøffe tak i fjellene i Luxembourg og Sveits.

Le Swiss by Heidenstrom

Deilige etapper langs solkysten i Spania og gjør oss klar for verstingen, nemlig fra Roma over fjellene og opp på 1100 meter før vi ruller ned på østkysten og skal kappe ned til Bari.. Så er det Afrika. Alt i alt 35 land.

Tanzania (photo; Justin Walley)

Har du sett tegninga?

Jeg har tro på dette og er i gang med de som kan musikk og dramaturgi i spinningrom….

Tror de blir bra og har tro på T-skjorta ;  “jeg sykla Norge – Sør Afrika på en time“ 

Tips? Ideer til musikk????

Bjørn Heidenstrøm, jobber med saken