The Shirt on Patricia Show in 48 countries

Patricia Amira er Afrikas svar på ”Opera Winfrey” og sendes i 48 land med 20 millioner seere.

For eventuelle nye seere: The Shirt er ett prosjekt for å skape oppmerksomhet for Flyktninghjelpen via en reise, fotballfamilien, en skalla mann, en ekspedisjon og ett symbol laget av drakter.

Rart, komplisert, men samtidig enkelt. For tre dager siden var det 70 millioner som hadde sett prosjektet. Om få dager så høynes det til 90 millioner pga ”Patricia Amira Show”

Fordi:

I går syklet jeg ut på ett jorde, møtte den sprudlende TV-verten, og hørte den velkjente setningen ”take one….. aaaaaand action!” Patricia spør bra og jeg svarer det beste jeg kan. Det fylles opp ganske bra. TV kjendisen liker det og jeg synes det gikk bra…

Noen timer etterpå har jeg lært at Amira bryr seg om flyktningsaken og synes at The Shirt er ett tøft prosjekt. Programmet sendes i 48 land og denne gangen pakket inn med en ganske kul setting på et jorde – med veldig mye kamerafolk og mikrofoner. Jeg håper de tar med eget høydepunkt hvor jeg tittet ned i grasset og lurte på om jeg så en slange. Blir mye damehyling og fekting av slikt …:-)

Så sier jeg ikke mer fordi jeg er lover noen kutt av sendingen som går til 20 mill i slutten av neste uke. Og du får skru på parabolantenna helt til du ser sendingen. Sendingen finner du på denne linken

www.nrc.no blir glad for denne meldingen.

Jeg er litt stolt.

Link til pr/media skapt via The Shirt pt finner du her

Bjørn Heidenstrøm, Kenya