Fått min første ”ape” og det fulgte med en nydelig og miljøvennlig ”slave”.
De ligger foran meg og jeg har innetestet dem en gang. Stemningen i hodet er som på en deilig date med lys på bordet og en Liverpool kamp fra 70 åra som flimrer på TV’en i bakgrunn… Med andre ord; fin flyt og store forventninger på det som skal skje.

Fra Norge til Sør Afrika hadde jeg trøbbel med å få strøm og litt angst for å gå tom. Tenke litt på det å tryne i grøfta et eller annet sted uten å klare noe kommunikasjon eller de øyeblikkene hvor århundrets bilde lå foran meg, mens batteriet på kameraet var tomt. Du kjenner deg kanskje igjen fra den gangen du så kveldsola dupper over åsen og du skal ta det beste rennet ned offpistesiden og la MP- låten din på øret og vokalisten ikke sang fordi all strøm var flatt…. ( siste åket UTEN “Back in Black” FØR afterski er katstrofe… #acdc )

Nå er alt i vater og løsningen tror jeg ligger foran meg; en stk ”Power Monkey” (ett supermega-batteri) og en ”Power Slave” – som er solcelledingsen som lader dine greier mens den henger på sekken, eller den lader Power Monkey’en fordi du vil ha den monkey’en som superoppladet backup ved kveldstid.

Mine nye ape og slave er klar for test og testplassen blir Sjusjøen med GPS tracking og bilder i kulden. Det er det som blir syretesten for apenhelgen – for jeg vet at batterier og monkeys av og til ikke liker kulde…

Power Partner in Crime er Uhrweder Sport, gode på utstyr i felt med strømhelt Bernard, som kan linke deg til monkeys og annet tøft utstyr med sitt magasin her – og bak hele powersatsingen ligger det Briter og kompiser av Bernard Uhrweder Sviland – som du finner på www.PowerTraveller.com

Bjørn Heidenstrøm & Monekey and slave

PS! apropo AC/DC … de burde vel bli husbandet til Bernard & Power??? (du ser den)

PS! The Shirt og Norge på langs starter 17.5.2011 (heng på!)