Ingar @teamkraft og digital verden av Bjørn Heidenstrøm

Ingar er kompisen min og er fortsatt foran, bak og midt inne i The Shirt når startskuddet  går, 17. mai 2011, og Norge skal sykles på langs fra 71,1 grad Nord. Ingar skal kjøre foran…

Nå har du enda en kar som kan dele litt av det han ser HVIS han kommer seg fra digital bronselader til neste fase.

Nå har han kommet seg til steg tre og har klart å laste ned gratisprogrammet (Picasa.com )for å justere, beskjære, og (raskt) publisere bilder til en blogg. Han vet ikke hvordan han konverterer bildet i rette format, men har en viss formening om å tagge bilder (gjøre dem mer søkbare for søkemotorer som for eksempel Google )

Gubben er godt i gang med å twittre ut sine første livstegn og har sett at den twitteren kan mates til Facebook, og har oppdaget at bilder (fra sin Picasa ) kan lagres digitalt på Flickr (bildelagring på nett ). – at det kan lagres/publiseres på Flickr via mail og (ikke nok med det…) at hans Flickr sender en Twitter ut til hans følgere og mater Facebook automatisk….

For en som skal oppleve og ta bilder av Norge på langs – er Ingar på vei fra stein- til bronsealder og hvis du har en promille interesse for natur eller geografi  rundt fotball og drakter – så er Diskerud snart en god mann for å dele det han ser.

Hvor er du i den digitale evolusjonen?

Følg Ingar på @teamkraft (twitter)

 Bjørn Heidenstrøm, Er i digital tidsrom ala rennesansen

@heidenstrom