solcelle og gorilla på sykkel i StavangerFridtjof the power gorilla Nansen and Bodø @heidenstrom www.uhrweder.com www.powertraveler.com.com

Etter ca 330 mil med sykling var det pause og det var bygging av poeng…
.
Man kommer nemlig litt på minuspoeng i den nære lille familien når man er på veien i 2 måneder. Har derfor jobbet godt med plusspoeng – og er klar for sensommerens kuleste oppgave; hylling av alt jeg har gjort, sett og møtt + + (pluss) å lage lister.
.
En liste er; «Norge på langs sine ti flotteste plasser» , men den venter jeg med for først må jeg sende en bildepakke til pappa’n til alle kraft-apene.
Han heter Bernard (pappa’n altså..)
.
På turen til Sør Afrika hadde jeg 333 dager hvor jeg drømte om elektrisitet og lading. På Norge på langs i år har jeg vært lastet med el-kraft og opplading fra solen. Apepappa Bernard fikset alt.
Bernard leder et selskap som heter Uhrweder (betyr uvær på Svensk) – som har det jeg mener er det beste på markedet av sol-ladede batterier. Skal lage en full rapport senere som gir pluss på 99% og som forteller deg (om 1-prosenten) som er at du bør/må kjøpe med noen ekstra kontakter (de små dingsen som du stapper i mobilen/gps’n/kamera – som kan knekke hvis de får litt for mye juling..)
Men som nevnt – det tar vi senere. Nå skal jeg kun dele en bildeserie (som heter collection på Flickr) Det er fordi apefabrikken til Bernard heter www.powertraveler.com, de elsker Norge, de liker bilder av landet vårt, og jeg har blandet mye bilder av egen nasjonalromantikk og det herlige Norge, og blandet godt med bilder hvor noen hvor produktene deres er med… 😉
Derfor; den første takken til den beste apa i Verden fra www.uhrweder.com med en «collection» av bilder som jeg la ut her.
Til slutt om ape-pappan og barna du kan se bak på sykkelen:
De minste lade-sol-batteri-pakkene heter «Chimps», de litt større heter «Monkeys», de største heter «Gorillas», og forøvrig så heter den aller aller aller største sjefen og alfahannen i en gorillaflokk «Silverback» (fordi den har grått hår på ryggen)…
Det er derfor vår maskot på turen het; «Fridtjof Silverback Nansen» (han på bildet øverst..)
Mvh
Bjørn Heidenstrøm, med sort hår på ryggen, men mye grått i skjegget ….