Vaneren, Sweden, day 2

Det blir noen lange dager på sykkelen og det beste jeg tror jeg kan gjøre på lange dager er å dele noen bilder og reisemål. Dag 2 startet med kanonservice fra Teamkraft (igjen!) og etter varme klemmer på svenskesiden gikk det rett over utrolig vakkert ala: Emil-i-Lønneberget-natur. Det vil si Vaneren – som sikkert skrives på en annen måte.., men det er her noen gode lesere går inn og forteller mer fra området og deler bilder og beskrivelser. Gjør det!  Jeg (og sikkert flere) må lære mer om dette stykke Sverige.
The Shirt –  henta inn noen drakter på veien og det ramlet inn flotte beskjeder fra Djurgården og AIK. To klubber som elsker å hate hverandre ser ut til å henge sammen på drakta og det er supert!

Bosted – ble hull nr 4 ved Saffle. Jeg styrte inn kl. 22.00 og siste svensken på banen mente at jeg skulle bruke dusjen deres og sette opp telt.  Det var derfor gledelig å møte Gunilla på morgenen som mente at det var helt fint og at ”The Shirt” var et flott prosjekt. Dvs at  jeg kunne sykle videre uten å betale. Kjenner at jeg er klar for mer IKEA møbler og muligens en Volvo…