Testet ut det meste av bildedeling i tre år og Flickr (www.flickr.com) har kjørt opp på førsteplass, Picasa som en grei sølvplass, og mange som ikke kommer helt opp hvis du er opptatt av mekanismer i den virtuelle verden (som eks; “følgere” og “respons”). En som ikke har fungert ennå, for å peke på en, er   www.ovi.com 

Men så kommer WordPress med nye og kule maler, enkle måter å publisere på (rett fra mail) og i kombinasjon med at de “varsler videre” feks og hvis du vil; via Twitter, Facebook og MSN og truer nå Flickr i min lille verden.

 Harry Potter og damene over er ett godt eksempel. Jeg har laget en ny test-site for egen bilder (her) og i kombinasjon av automatisk Twitter så datt det 170 stk levende mennesker innom i løpet av en time. Her må det nevnes at “tagging” (merking), og Twitterkoder (#, ” og RT osv) er mekanismer som fungerer. Jeg nevner også at respons (klicks) er viktig i mine prosjekter.

170 stk er slett ikke dårlig når man driver med brenning av jantelover og igjen starter eksponeringsmaskinen. På Flickr har jeg 30.000 og det er litt igjen.

Bjørn, på nett, beklager brautende stil i dag, og mest fornøyd med bilde av smilende krodille på den nye siten