Selvutløser i marka ved @heidenstrom på twitter

Har sett på egne tall og uten en eneste setning om sminke, kjendiser, eller provokasjoner så kommer det seg oppover. I prosjekter som styrer mot oppmerksomhet er ”oppover” på klikking  ett viktig tema. PR/media er meget bra (her), mens styring av egne flater krever noe annet…

The Shirt nr 2009/10 ble skapt for å skape spalteplass eller sendetid for www.nrc.no og www.unhcr.org eller om du vil @refugees (Twitter). Det egosentriske (det er meg) ble videre trigget av å skape, utvikle, eskponere og utfordre.

Det er derfor ikke bare joggesko og sykkelsete som skjerpes om dagen. Teften for bilder og tekst er også under ny strategi og forbedring. På The Shirt nr 1 (Norge – Sør Afrika 2009/10 ) var jeg fokusert på bilder og noe tekst, jeg for leken (les dårlig) på video, sløv på kart og fullstendig borte på sporing og måling (GPS). The Shirt nr 2 (2011) skal opprettholde kvalitet på bilder og høyne på video & sporing & co. Mekanismene rundt WordPress og Twitter er testet og det funker. PR og mediaresponsen har som nevnt vært kolossal, og responsen på  egen produksjon og flater har vært bra nok. Som de sier; mye vil ha mer og fanden vil ha flere… og for å overleve økonomisk i 2011 så må jeg bevise for å bl.a få oppdrag  innen sosiale medier. (unga fikk utrolig små julegaver i 2010…)

Over til resultatet pr i dag i min lille virtuelle verden (kaller alt blogger):

* Engelsk blogg; ca 400.000 klikk (bra det..)

* Norsk blogg (den du leser nå); har ikke peiling (og ikke telleverktøy, men det må vel være noen der…)

* Egne delte bilder på Flickr; ca 40.000 treff (to kanaler, her og mobile her)

* Delte videosnutter på Youtube; ca 35.000 treff (tre kanaler, den viktigste er her)

* Følgere på Twitter; ca 1000

* Følgere på Facebokruppen; ca 1100

(* pr/media her )

I tillegg til dette så kobler jeg noen små matinger og  mekanismer rundt; ecademy.com, Linkedin, wordpress & picasa, ovi.com og sports-tracker.com.

Bjørn Olsen (ex mediesjef i Vålerenga) sa det så fint i sine år; ”frekvens og ukonstruert materiale er det som skaper fart på digitale flater” (forklaring følger i ny blogg)

 Bjørn Heidenstrøm, digitalt tilstede, lærende, litt antijante.