Digitalt kart av Bjørn Heidenstrøm

Ingar er han inne i bobla til venstre på bildet. Bildet er lånt av www.Kondis.no som snappet unge Diskerud da han spurtet inn over målstreken til god tid i i sytten minusgrader. Jeg har laget det digitale kartet for å vise karen hva som venter.

Ingar er kompisen min og er foran, bak og midt inne i The Shirt når eget startskudd går, 17. mai 2011, og Norge skal sykles på langs fra 71,1 grad Nord. Ingar skal kjøre forann og spenne opp The Shirt på ca femten deilige plasser. Foruten det har Diskerud ca 87 andre roller og oppgaver.

Lyrisk profilanalysen av Ingar Diskerud;

Han ville ridd meget uredd, helt i front sammen med Alexander den Store inn Persia (år 334 F. kr) . Han ville spurtet som førstemann ut av båten i Normandie  (1944) og før jeg kjører ut mer dramtisk prosa  så korter jeg ned med;  Hel ved…, stoler 100% på…,  flott moral, super fysikk, og mental helse på topp. Gubben er Ex Delta Beredskapstropp (Politiets spesialstyrke) og har vel opplevd flere situasjoner en de fleste.

Kortere versjon; Ingar er en bra mann som er morsom å være med i felt.

Jeg liker å ha med folk i felt som har vært ute en vinternatt før, men…..

Sørgelig  og sant om Ingar; Han er ingen Bill Gates eller et digitalt geni. (men skal bli det..)

The Shirt skal Norge på langs og Ingar skal ikke gjøre sitt vante dykk på 30 meter i havnebassenget for å se etter bombetrusler ved ett statsbesøk. Han skal ta ett annet dykk og det er inn i den digitale verden på innholdsproduksjon. Ikke for NRK eller Aftenposten, men det som skal bli godt nok til at vi kan dele ett bilde på Flickr.com  (digital bildelagring på nett ), sende ut en Twitter fra mobilen (som publiseres til de 2000 stk som følger prosjektet pt. hver dag). Den meldingen skal Ingar helst styre mot  (publiseres) på egen blogg, min blogg, og andre som liker denne ”feeden” (mating av informasjon til gitt sted). Så tar Ingar opp videokamera og skal helst ta opp nasjonalromantiske sekunder når den søte syklist sykler inn i solnedgangen i Alta.

Den snutten skal konverteres riktig, klippes inn med andre snutter, publiserer som film i førerhuset sitt sammen med lunken kaffe og tekst – samt snerten linking til våre nettsteder før den endelig publiseres til Youtube – som feedes (sendes) videre til våre andre flater. Så skal det lagres riktig til neste bruk..   

Derfor er Ingar i digital trening og her er dokumentet jeg sendte til Ingar for 10 minutter siden:

 Digital trening for Ingar Diskerud.

Opprettes – brukes – trenes  – utvikles.

Fyll ut under:

 

Hva Opprettet dato Fylt ut 100% profil Koblet mot annen media(ansvar Bjørn) Dato når det brukes min. en gang pr uke  
Twitter.com          
Flickr.com          
Youtube.com          
Moviemaker (SF)          
Linkedin.com          
Twitpick.com          
Ecademy.com          
Opprette blogg (wordpress.com)          
Picasa.com (SF og lagring på nett )          
Facebook egen og gruppe          
Tweetdeck (SF)          
           

 

Nest steg for Ingar:

Twitter; Finne ut hva ”Re Tweet” og ”mentions” er , samt laste ned og bruke Tweetdeck

Flickr; Laste ned og laste opp de første bildene. Laste opp via mail. Laste opp via mail fra mobil.

Youtube: Filme, konvertere, klippe og lime i Moviemaker, og laste opp den første filmen med ”tekst før filmen” og ”etter filmen”

Linkedin; Fylle ut 100% profil

Twitpick; Kun opprette profil.

WordPress.com; opprette første blogg og legge ut 3 blogger med; bilde, tekst, tagger. Kan gjøres som ”dummy ”som vi sletter eller du prøver på første ”seriøse” som f.eks; Teamkraftblogg.wordpress.com

Ecademy.com; Opprette 100% profil.

Picasa.com; laste ned programvaren for bildebehandling. Du kommer til å bruke denne som ”Flickr” med rask publisering.

Tweetdec.com; Laste ned softwaren og sende din første tweet. Denne gjør kommunikasjonen lettere f.eks korter ned  URL’s når du skal linke.

 Bjørn H og Bill Gates, Hurum, 30 November 2010. Startskudd; 17 Mai 2010.

PS! Ingar er www.teamkraft.no