Teamkraft har sitti på låven i 24 timer med tekster og nå er de ute igjen.

Gjengen på Mysen har laget første flørt med markedet. Jeg leste og fikk nesten større kasse og noe hår på hodet av reklamen. Har du lyst så har du lov til å vise det videre og her kommer ett innsalg om tre foredrag. Viktigere en tippekamp og Møllers tran. Garantert:

FOREDRAG OM

– 2 milliarder som så en kar på en sykkel fra Norge til Sør Afrika som snakket om de som trengte hjelp. En læring om kommunikasjon, team, visjon, og målsetting fra;  Bjørn Heidenstrøm, The Shirt

 the bigest challenge - to be lonely

 
Vi tilbyr tre stk forskjellig foredrag med Bjørn Heidenstrøm som syklet fra Norge til Sør Afrika med sitt eget “The Shirt Prosjekt”  Etter 11 mnd på veien er Bjørn sett i 85 land og av nærmere 2 milliarder mennesker. Ett konsept laget for at Flyktninghjelpen skulle få oppmerksomhet.

Nå å kan dere oppleve turen, eventyret og metodene som lå bak når Bjørn tråkket seg fra land til land. Stikkord er; Kommunikasjon, Fokus, Team, Vilje og Motivasjon.

42 årige Heidenstrøm er foredragsholder, markedsmann, mediemann, grunder av tre bedrifter, og har en snedig fotballbakgrunn.

The Shirt an the map

Alt kan skreddersys mot ditt behov, men Bjørn har erfaringer og motivasjon rund bolker:

* Tesene og metodene rundt kommunikasjon; Maksimere kommunikasjon og relasjonsbygging med alt fra kona til kunden. Bygging av sterkere “deg” og team samt en skape smilende og betalende kunder.

* Ikke et kjedelig og dypt  filosofisk dykk, men tar deg og dere inn i det faktum at vi har forlatt det gamle bondesamfunnet. Han justerer dagens raske samfunn som ikke får med seg de små brikkene; smilet, teamet, solide relasjoner, en god arbeidsplass.

* Motivasjon; hva er det forslitte ordet og hvordan få det til å leve i egen kropp

* Det er du som bestemmer og tar ansvar for eget initiativ og utvikling.

* Selvfølgelig krydres foredrag med bilder og røverhistorier fra 35 land…
Erfaringene fra en syklende Bjørn hentes fra “2.500 mann i Choice “Stordalens” Hotels,  11 mann på en fotballbane, 7 mann i ett geværlag, 30 i en grunder bedrift og , 1 mann alene på 1 sykkel gjennom noe utsatte områder eller som konsulent i London, Toronto og Sør Odal. Det er der han har vært..

Bjorn Heidenstrom

Referanser med terningkast kan dere få fra tidligere fordragskunder og muligens fra en eller annen som var fornøyd på Ullevaals tribuner hvor denne karen har stått mye med en mikrofon på midtbanen.

Kontakt Teamkraft i dag – før han plutselig er bort et år igjen

www.teamkraft.no

Direkte mail; Ingar@teamkraft.no

PR/media for Bjørn og The Shirt; www.theshirt2010.blogspot.com
Bloggene: www.theshirt2010.net (Engelsk) www.theshirt.no (Norsk) 
Twitter; @heidenstrom
Bilder fra Bjørn; www.myphotophotos.wordpress.com