Verdens kuleste symbol i dine lokaler?

Hvis du har lokaler, butikk, senter, en kjede eller er en litt kul ordfører som vil ha aktivitet i bygda, så er vi i gang med å preppe resten av 2010, planlegge kontrollert galskap for 2011 og visjonere 12 og 13..

The Shirt on Display and Events

Det vil si følgnde; Hvis du ha  Sir Elton John , Sepp Blatter, Sven Nordin, Messi, Gerrard,  Iron Maiden, hele Liverpool FC, Barcelona FC, Manchester United,  Rosenborg, Brann og Vålerenga på besøk? (det var en utrolig lang setning..) De kan komme til deg og dere og de ble sydd sammen med 621 andre signerte drakter til ett fantastisk symbol (The Shirt ) som skaper mye kundeaktivitet rund der den henges, ligges eller foldes… Selve Sir Nordin kommer ikke fysisk, heller ikke Messi, men med ett påslag på fantastisk mange nuller; så går det også… 

Nå er det 650 signerte drakter og drakta blir større. En sykkeltur på 11 måneder fra Oslo til Johannesburg ble til en fotoutstilling, foredrag og events. Nå skal vi få inn litt kroner igjen for å gyve på nye planer, men  utfordringer og gjennomførte svette dager i 35 land har blitt en god historie som kan brukes. Historien fortsette selvfølgelig og vi trenger noen små aktivitetspartnere for å fylle på med energi. (les; kroner/euro/dollar)

The Shirt and Bjorn in media

Alt dette kan dere ha på deres område. Det ble testete på kjøpesenteret “Brightwater Commons” hvor hopetall kom hver enste dag i 20 dager for å se på symbolet (20 x 15 meter). For å ta  bilder, diskutere kart, eventyret, medmenneskelighet  og ikke minst for å peke ut drakter og geografi.

Kundeaktivitet er enkelt siden drakta blir større og skal være med på ny reise med mye events  i 2010, gjennom hele Norge i 2011, til  EM i Ukraina i 2012 og Brasil i 2014. Her kan dine kunder bli med på reisen og sys sammen (de donerer en gammel drakt/trøye) med alle storheter og ett symbol som er sett av 2 milliarder i til sammen 85 land

Her ligger det også åpent for ny aktivitet. Siste innspill fra Nord er rebus med ett besøk i hver butikk (hvis du har et kjøpesenter i baklomma) hvor dere selv bestemmer graden av aktivitet. Ett av de beste er nok den hvor det ligger en klubb logo og spilleransikt i hver butikk og hvor rebusen leveres inn med navnet på de forskjellig klubber og spillernavn. For at mor skal være med så er det muligheter for geografi, by og sted.

Donations of signed shirts for The Shirt

Mer en ett symbol.
The Shirt er medmenneskelighet (det har gitt oppmerksomhet for Flyktninghelpen og FN til 2 milliarder mennesker) The Shirt handler også (sorry!)  om mot, initiativ og visjonering. Mye fotballfamilie, masse reising og litt om kakkelakker og villhunder (de tar vi ikke med)

Dere har nå muligheten til en kundeaktivitet som passer for hele familien enten man er interessert i reise, sport,  aktivt liv,  ett eventyr,  og det å ta vare på den neste.

Vi lurer derfor på om dere har lyst til å ha The Shirt i egen stue og lage en dags eller en ukes kundeaktivitet.

Kontakt via www.teamkraft.no eller mail sjefen, Ingar direkte her

Hvis det kommer en kjede og sier “fus i alt, vi ønsker å bli med fra Nord- ned til Sør i Norge, så har toget gått… og bruen brent for ett år. Eller som ex Enga spillerene så; “det går ikke – toget har brent” 😉 (kombiordspil)l

Bjørn Heidenstrøm, ivrig på egenreklamering i dag.

* Hvorfor? vel, … jeg kan tenke meg og ikke starte blakk før neste ekspedisjon, og jeg tror det kan bli enda bedre med – en uten penger.

Hamburg and trying the macco pose

* Janteloven finner du her