Som tidligere nevnt er The Shirt kompis Ingar en skarptrent ex Delta Politimann med svart belte i maraton og tredje grads mester i rygging med tilhenger. Han har 12 år med skarpe skudd, judo, bundo, mange andre asiatiske rare sporter, samt skyting, bomber og dykking. Jeg er vokst opp på Herøya og har naturlig mestring i bryting, frikast og bartrøbbel. Nevner også sikkerhet på langskudd etter elg og er kretsmester i harejakt.

Med andre ord er vi kliss like en hvit superduo ala Bruce Lee og Muhammed Ali…

Den innbruddsbanden som har herjet Jæren den siste tiden fikk seg derfor (i går kveld) ett sjokk av gigantiske dimensjoner. De var igjen på jakt etter sukker, salt, tobakk, sukkertøy, pannekaker og brødskalker. De brukte igjen sitt vante triks med at en holder utkikk mens de to andre dirker opp ett vindu via skråtaket.

Ingar så dem først og tok bilde forfra (Red anm: bildebevis i rettslig tvist) før han kastet seg over de to minste med en forlengs rulle, bakholdt kveletak, en upper tenn i bakhode og så rett på med håndjern. Jeg tok bilde bakfra før jeg kjørte en forlengs livtak og ett Bruce Lee imitert høydeslag rett i nakken.

Vi skal grille dem over ett bål til kvelden og juridisk materiale følger.

Innbrudd av seriøs fotograf Bjørn Heidenstrøm

Takker også Holmvatn Ungdoms- og misjonssenter for ypperlig seng, en fantastisk middag som setter fart på barnslig fantasi –

levende gressklipper av Bjørn Heidenstrøm

 -og ikke minst en takk til gjengen fra Assurandør Bryne for storslott hjelp med markering og foredrag på Bryne.

Bjørn/Bruce og Ingar/Ali

* Ingar blogger sitt liv kjørende med 300 kg The Shirt her