007

Ville bare vise noen av de jeg møter underveis. Prat og intervjuer går lett i en spøkefull tone. Som med denne gjengen fra “Record TV Network”  i Brasil (2. brasilianske TV-intervjuet her nede). Visittkort utvekslet og alle lover at det skal snart skal mailes. De lovte at flyktninhjelpen nevnes over hele Sør Amerika før vi går ned i gata og møter FatmanFatman

“Fatman” står det på kortet hans og her har du hans familie samt  Marianne og jeg. Fatman er bra navn på en bra kar som driver med……..:  catering og BBQ !!.

Som bestemora mi sa; “stol aldri på en kokk som er tynn”…

008

Her er “Bryan Lever”, en kar som er en ivrig twittrer, og som ble veldig fasinert da jeg fortalte hva navnet hans betyr på norsk. Bryan is Alive and kicking som @oblever på tweets og jeg har kun drukket vann på det bildet (lover!)

Justin, Bjørn og Gerry Blackburn-fan

og til slutt kommer elendige syklisten Justin (høy panne til venstre), jeg (kun panne) og Gerry “Blackburn” (som Andy Cap med kult skjegg). Gerry er engelsk-supporter som oppsøker fotball-sirkuset hvert 4. år. Han fikk tårer i øynene da han snakket om Henning Berg, og sitter nok nå på en pub i Rustenburg og venter på kveldens kamp. (England – USA)

Skal si noe mer om Blackburn, siden han ble akterutseilt på siste VM og måtte jobbe i 6 uker for å komme seg hjem

Et lite knippe av nye venner.

Bjørn @heidenstrom, heier på England i kveld